indexpic

indexpic

20. 2. 2011

NEWS

Miss Slovensko 2015
25.4.2015











Prehliadka krásnych žien sa opäť neobišla bez šikovných tanečníkov, ktorí im na pódiu robili spoločnosť. Víťazkou 20. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sa stala Lujza Straková z Banskej Bystrice s číslom 1. Galavečerom v podobe módnej šou sprevádzal český herec a moderátor Jan Kraus. Hudobný program vyplnili napríklad speváčka Mária Čírová či Jerguš Oravec s orchestrom. Viac fotiek a info nájdete na damskajazda.webnoviny.sk.



Pastelkový Instagram
20.4.2015












Ak ste súčasťou populárneho Instagramu, kde môžete postovať svoje fotky určite nezabudnite "follownuť" účet thepastels_official. Nájdete tam aktuálne fotky z ich tour a rôznych akcií, kde vystupovali, takže môžete veselo zdielať, tagovať, likeovať a komentovať.

 
Stále majú talent
10.4.2015










Pozrite si JOJ interview s Ondrom a Danterom o tom, ako im účasť v ČSMT pomohla sa zviditeľniť, kde všade boli, kam sa chystajú so svojím supercool LED vystúpením a čo pripravujú v blízkej budúcnosti.



Summer Dance Camp
2.4.2015











Všetci sa už určite tešíte na leto, a čo je lepšie, ako zatancovať si so skvelými tanečníkmi. The Pastels si pre Vás pripravili event, ktorý nemôžete zmeškať! Zarezervujte si 09.-15. August, lebo v Jasenskej Doline sa naučíte všetky cool tanečné pohyby len za 220 EUR! Viac informácií a prihlasovací formulár nájdete na thepastels.sk a aktuálne info je tiež na oficiálnom FB crewthepastels.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára