indexpic

indexpic

18. 2. 2011

About Pastels

Tanečnú skupinu pod názvom The Pastels poznáme všetci hlavne vďaka talentovej súťaži Česko Slovensko Má Talent 2010, ale samotní členovia už tancovali aj v iných projektoch a formáciách predtým. Keď sa však rozhodli spojiť svoje sily a skúsiť šťastie v komerčnej talentovej show, stala sa z nich jedna z najznámejších tanečných skupín na Slovensku i v Čechách. Pravé mená všetkých členov nájdete na stránke sk.wikipedia.org s informáciami o tvorcoch a účinkujúcich v muzikále Príbeh Ulice II. Všetkých sedem členov (Dano Antálek, Ondrej Antálek, Ján Šutka, Alexander Zakucia, Tony Porucha, Lego Lass, Marek Homola) prevažne z južného Slovenska už tancuje nejakú dobu a krátke info o sebe poskytli v ich profile na sociálnej sieti Facebook pre svojich fanúšikov, tak ak ste to nečítali,tu to je.



Podpisy všetkých členov The Pastels sú zvečnené na stene JOJ Café v žilinskom obchodnom centre Mirage, tu je foto pre tých, ktorí to majú do Žiliny ďaleko.





CESTA cez ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT





CASTING
Slovenská multitalentovaná tanečná skupina The Pastels alias Pastelky sa dostala do povedomia divákov už na castingu show Česko Slovensko Má Talent 2010. Nápaditá choreografia a pútavý hudobný mix vzbudili u divákov aj u poroty veľký úžas a hlavný porotca Jaro Slávik to zhodnotil vetou: ,, som vám vravel, že treba ísť na Slovensko kvôli tým talentom". Bolo teda jasné že tanečná skupina The Pastels bude jedným z favoritov tejto talentovej súťaže.





VEĽKÝ TRESK
Po troch áno od všetkých porotcov a postupe z castingu čakala na Pastelky skutočná výzva, Veľký Tresk, kde z mnohých uchádzačov vyberali tých najlepších, ktorým sa otvorili dvere do semifinálových kôl. The Pastels museli aj spolu s ďalšími tromi tanečnými skupinami ( BDS Academy, Out Of Bounds, Mighty Shake Zastávka) nacvičiť pútavú choreografiu na letný hit Yolanda Be Cool - We No Speak Americano len za 3 hodiny. Opäť však Pastelky potvrdili veľký talent a zmysel pre humor vo svojej choreografii.






3. SEMIFINÁLE
Po postupe do semifinálne sa Pastelky predstavili v 3.kole s absolútne nezabudnuteľnou show, kde okrem vymakanej choreografie predstavili aj cool trabanta a ohúrili celú sálu Brnenského výstaviska, ktorá potleskom jednoznačne potvrdila,že The Pastels sú víťazmi tretieho semifinálového kola.







FINÁLE
A tak sa Pastelky ako absolútni víťazi s najvyšším počtom sms hlasov od divákov bez problémov prepracovali až do samotného finále show Česko Slovensko Má Talent. Na pódiu opäť ukázali skvelú show doplnenú o efektnú rubikovu kocku,ale bohužiaľ im to nestačilo na úplné víťazstvo. Aj keď mali určite veľkú podporu od množstva fanúšikov v Čechách i na Slovensku, pre nich totiž zostávajú stále najlepšou tanečnou skupinou za posledných niekoľko rokov. A to nielen vďaka ich talentu a tanečným skúsenostiam,ale aj vďaka ich príjemnému , skromnému a priateľskému vystupovaniu na verejnosti.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára