indexpic

indexpic

19. 2. 2011

NEWS Archive´13



Going green
20.5.2013


















Už druhý ročník Eco Tour s Thomasom Puskailerom sa blíži a môžete sa opäť tešiť na vystúpenia The Pastels a mnohých iných 25.5. od 15:00 v obchodnom dome OC MAX v Trenčíne. Viac info na ecotour.sk






Pastels suits & ties
18.5.2013



Ako si členovia The Pastels skúšali obleky a viazanky od TM Lewin, v ktorých vystupovali aj na finálovom večere Miss Slovensko 2013 si môžete pozrieť vo videu na Youtube Lajkz lajkzovnik






Otvorenie Casina Olympic
26.4.2013
















O príjemnú atmosféru počas veľkolepého otvorenia nového kasína Olympic v Žiline sa postaralo vokálne zoskupenie Fragile. Prítomných hostí roztancovali tanečníci zo skupiny The Pastels a ich kolegyňe z Ladylicious. Foto nájdete na oficiálnej stránke www.olympic-casino.sk.




Pastelková Miss Slovensko
23.4.2013













Pastelky to na tohtoročnej Miss Slovensko 2013 zase poriadne rozbalili a zatienili na pódiu aj slovenské krásky. Fotky z finálového večera nájdete na oficiálnom FB profile Miss Slovensko a na Michal Petrík (Photography) a foto z afterparty nájdete na www.topky.sk Videozostrih je na Youtube missslovensko.





Miss Slovensko 2013
14.4.2013













Stránka cas.sk dnes ráno odhalila informáciu, že na finále Miss Slovensko 2013 vystúpi Rytmus. A očividne už podľa fotky môžeme čakať, že ho budú sprevádzať tanečníci z The Pastels. Priamy prenos uvidíte už dnes večer o 20:20 na TV JOJ




Mercedes v Hilton Prague
13.4.2013


















Vo štvrtok 11.4. sa v pražskom hoteli Hilton Prague konala akcia pri príležitosti uvedenia nových modelov áut značky Mercedes. V bohatom večernom programe vystúpili okrem hudobných hostí aj tanečníci The Pastels a Ladylicious. Video z eventu nájdete na FB profile Mercedes-Benz Česká Republika.




Kongres Fincentra
10.4.2013













5.apríla hotel Bobbycentrum v Brne hostil výročný kongres Fincentra, ktorého program bol naplnený slovenskými hviezdami ako Dara, Rytmus a samozrejme nechýbali Pastelky. Fotky z akcie nájdete na oficiálnom FB Fincentrum.





Else Fit Opening
24.3.2013









V Zlatých Moravciach včera 23.3. otvorili nové fintess centrum s názvom Elsefit a samozrejme, že tam nesmeli chýbať tanečníci z The Pastels, ktorí sa v kondícii udržujú nielen tancom, ale určite aj pravidelným cvičením. Fotky z otvorenia nájdete na oficiálnej stránke elsefit.sk.




Zoznámte sa, Opel Adam
20.3.2013













15. marca sa v priestoroch Refinery Gallery v Bratislave konalo oficiálne uvedenie nového lifestylového modelu Opel Adam na slovenský trh, nechýbali ani tanečníci z The Pastels a Ladylicious, pár fotiek z eventu nájdete na facebooku BrandAdvertising.







Sound of Trinity in Pantheon
19.3.2013



















Pastels sa v rámci projektu nových príchutí nápoja RedBull zúčastnili viacero vystúpení pod názvom Sound of Trinity. Fotky z akcie v plzeňskom klube Pantheon, kde vystúpili hneď trikrát aj s kolegyňami z Ladylicious nájdete na stránke pantheonclub.cz





UNITED MOVEMENT 5
15.3.2013













Tanečníci nenechajte si ujsť najlepšiu tanečnú udalosť na Slovensku! Už piate pokračovanie kvalitných workshopov s najznámejšími tanečníkmi z USA a skvelým organizátorom Jarom Bekrom je tu! 30. - 31. marca sa v bratislavskej športovej hale Aircraft môžete naučiť choreografie takých talentovaných tanečníkov ako Chachi Gonzales (I.aM.mE Crew), Misha Gabriel (Step Up Revolution), Jillian Meyers (Movement Lifestyle) a Lando Wilkins (Mos Wanted Crew, Kubskoutz)! A samozrejme nebudú chýbať ani Pastelkáči, ako lektori sa predstavia Dano Antálek a Tony Porucha.
Viac info nájdete na FB profile UNITED MOVEMENT.


Flash Mob
3.3.2013













Pastelky sa v spolupráci s energetickým nápojom RedBull predstavili v bratislavskom nákupnom centre Central s ich novou "Tron" choreografiou. Fotky od Petra Brichtu nájdete na FB profile Central-nákupné srdce Bratislavy .



Sound of Trinity
1.3.2013














Už zajtra 2.3. sa bude konať mega párty v klube HAPPY END v Jasnej! Event s názvom "Sound of Trinity" sponzoruje RED BULL a bude to tam nabité zvučnými menami, DJ SPIN a ďalší a samozrejme nebudú chýbať originálné tanečné crews The Pastels  & Ladylicious! Video z vystúpenia nájdete na Youtube profile Viki Benický.





Smerr Žilina
23.2.2013













Prvá #THISisPARTY sa odohrala v žilinskom SMERR pube pod záštitou I LOVE PARTY PRODUCTION a webu refresher.sk Koncept jeden špeciálny interpret, jeden špeciálny hosť a jeden party DJ bol naplnený nad rámec,vystúpili Spirit, Yaksha a The Pastels! Fotky z akcie od Dominika Chovana nájdete na refresher.sk. A ďalšie fotky sú na FB profile I LOVE PARTY PRODUCTION.





Pastelky s krídlami
13.2.2013










Energické Pastelky začali spoluprácu s výrobcom nápoja, ktorý "dáva krídla". Promo nových príchutí RedBull-u bude dnes o 19:00 v OC Central - nákupné srdce Bratislavy. Pastelky uvidíte v ich novej Tron choreografii, s ktorou ohúrili divákov na predávaní cien Slávik 2012.




Slávik 2012
10.2.2013













Predávanie hudobných ocenení Slávik 2012 sa tento krát nieslo v americkom štýle, najmä vzhľad scény. Pôsobivé vystúpenie predviedli hneď na začiatku v úplnej tme svietiaci tanečníci The Pastels a pódium sa menilo počas každého vystúpenia. Najväčší fotoreport z eventu nájdete na hudba.zoznam.sk.






Narodeniny GM hotela Impozant
28.1.2013













Barbora Kubincová, generálna manažérka hotela Impozant vo Valči, mala skutočne impozantnú narodeninovú oslavu. Vystúpili na nej tí najlepší umelci a samozrejme nechýbali ani tanečníci. Pastelky síce neboli v plnom počte, ale Dantera s Ondrom skvelo doplnili Monika a Veronika z Ladylicious. Fotky z akcie si môžete pozrieť na FB profile Martin Remenar Photography.

Žúrka s Pastels v Žiline
19.1.2013


















I Love Party Production ti prináša ďalšiu skvelú akciu, tentokrát v žilinskom Smerr Music Clube. 22. februára tam uvidíš exkluzívny koncert Majka Spirita so super hosťami ako DJ Yaksha a The Pastels!
Event nájdeš aj na Facebooku a lístky budeš môcť zakúpiť na ticketportal.sk 




Danter vo videoklipe
13.1.2013











Úspešný slovenský raper Rytmus naspieval remix svojho veľkého hitu "Príbeh" s novou speváčkou Laris Diam a v klipe k tomuto tracku si zatancoval aj jeden Pastelkáč. Pozrite si Dantera vo videu na Youtube kanály DONFANTASTICKYPESS.









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára