indexpic

indexpic

18. 2. 2011

NEWS Archive´12

ŠŤASTNÉ A VESELÉ
23.12.2012














Všetkým verným fanúšikom tanečnej skupiny The Pastels a návštevníkom tejto stránky prajeme Šťastné a veselé Vianoce plné lásky, tanca a splnených prianí a všetko dobré do roku 2013!




Tancujem, tancuješ, tancujeme
18.12.2012













V Bánovciach nad Bebravou to 15.12. žilo tancom. Posledný z množstva tanečných workshopov patril víťazom televíznej show Česko Slovensko má talent, skupine The Pastels a na záver Tanečných Vianoc pre množstvo zúčastnených detí vystúpili The Pastels, Dominika Mirgová a skupina Heroes. Video nájdete na Youtube profile Stanislav Vavro a fotky z workshopu a vystúpenia na FB profile Jana Kozáčková a fanúškovské na Aurora Centrum.




Pastelky v ringu
10.12.2012













Sobotňajšia noc sa niesla v bratislavskej Aegon Aréne NTC v znamení boja. Boxérsky ring však poslúžil aj ako stage pre tanečné vystúpenia Ladylicious a The Pastels. Fotky z eventu nájdete na FB profile Bytework.




Fight Explosion
8.12.2012










Dnes sa v bratislavskej AEGON aréne NTC rozpúta poriadny battle a to nielen v thajskom boxe ale aj v tanci, event s názvom Fight Explosion-Noc bojovníkov má bohatý sprievodný program, kde vystúpia Bacil & Rakby v sprievode fenomenálnych The PASTELS a neodolateľných LADYLICIOUS.







Vladis a nový album
24.11.2012



Slovenský raper Vladis, ktorý naspieval aj mnohé tracky k muzikálu Príbeh Ulice bude krstiť svoj nový album VLADIS - Svet nie je pre chudobných. Ten príde na pulty už v pondelok 26. novembra. Oficiálny krst albumu sa bude konať 21.12.2012 v Bratislave v Ateliéry Babylon od 21:00, cena prvých 100 lístkov 3 Eur viac info na ticketportal.sk.




Tanečné Vianoce prichádzajú
5.11.2012



















Nepremeškajte tanečnú akciu, aká tu ešte nebola! 15.12. sa môžete stretnúť s hviezdami tanečného sveta v Dome Kultúry v Bánovciach nad Bebravou a zažiť Tanečné Vianoce .Cena vstupenky v predpredaji je 15 eur (zahŕňa všetky workshopy, sprievodné akcie, občerstvenie počas celého dňa, večerný program - vystúpenie The Pastels, D.Mirgovej a skupiny Heroes). Predpredaj vstupeniek už od 1.11.2012.




Pastelkové tóčo
2.11.2012

















Pastelky už nejakú dobu spolupracujú s módnou značkou Sewologylab. Kolekciu Youth z dieľne talentovanej Lucie Spišákovej si môžete pozrieť na stránke http://sewologylab.com ,kde si môžete obrázok každého člena The Pastels otočiť o 360°.




Nela Pocisková DVD
27.10.2012











Úspešná slovenská umelkyňa Nela Pocisková v spolupráci s BontonFilm vydáva Live Koncert DVD + bonus CD, ktoré bude v predaji 14.11.2012. Medzi hosťami na jej koncerte samozrejme boli aj talentovaní The Pastels, ktorých tiež uvidíte ak si zakúpite toto DVD. Malú ukážku nájdete na Youtube BONTONFILMSVK.






Meet the judges
18.10.2012













Na nedávnej tanečnej súťaži Dance Show Fest 2012 sa Pastelky predstavili nielen vystúpením na pódiu, ale ich člen Dano Antálek spolu s ich manažérom Miňom Kerešom boli aj súčasťou odbornej poroty. Fotky z podujatia už nájdete aj na jeho oficiálnej stránke dancefest.sk.





Zatancujte si s Pastelkami
15.10.2012












Využite šancu zatancovať si s členmi The Pastels, Danterom a Legom v novo-otvorenom PegasFitnessCoffee centre v Bratislave vďaka jedinečnému projektu na zlavadna.sk môžete mať dve lekcie len za 4€, tak neváhajte a let´s dance.





Dance Show Fest
13.10.2012














V týchto chvíľach sa v bratislavskom Istropolise koná celoslovenská súťaž, kde 12 najlepších tanečných skupín bojuje o 7000 € Dance Show Fest 2012. Stretnete tu všetky známe osobnosti našej tanečnej scény ako Jaro Bekr, Miňo Kereš, Katka Štumfová a mnoho ďalších. The Pastels to už na pódiu odpálili svojim vystúpením a Danter je zároveň aj členom poroty, ktorá rozhodne o víťazovi večera, viac info tu nájdete po skončení eventu.



Pastelkové Teleráno
12.10.2012














Pastelky zatancovali v stredňajšom Teleráne televízie Markíza, ak ste to náhodou nestihli vidieť a máte predplatený kanál VOYO tu je link na reláciu v archíve.





E.ON Energy Globe Award
11.10.2012













4.októbra sa v pražskom klube Sasazu konalo slávnostné vyhlásenie výsledkov E.ON Energy Globe Award 2012 a program svojim energickým vystúpením obohatili aj The Pastels. Záznam prenosu s názvom Ekologický Oskar si môžete pozrieť 13.10. o 21:45 na ČT1.




Afterka pre Mercedes-Benz
10.10.2012













Pastelkáči vystúpili aj s kolegyňami z Ladylicious na after párty pre špeciálne podujatie automobilovej značky Mercedes Benz v Banskej Bystrici 28.septembra. Fotky už nájdete na FB profile Motor-Car Banská Bystrica,spol s.r.o.





Custom made
8.10.2012



















Pastelky na najbližších vystúpeniach zrejme uvidíme v týchto nových špeciálne pre nich vykolorovaných bundách od šikovného Petra Feketeho. #pastelsstyle




AVON
6.10.2012













14.septembra sa konala konferencia kozmetickej značky AVON Slovensko a Česko a večerný program dofarbili aj talentovaní The Pastels, fotky z eventu nájdete v našom albume a za ich dodanie ďakujeme Anne N.




Tany tany
4.10.2012


















V sobotu 13. októbra 2012 o 19.00 h zažije bratislavský Istropolis tú najväčšiu tanečnú nádielku, o ktorú sa postará 12 vynikajúcich skupín v boji o 7000 €. Dance Show Fest je celoslovenská tanečná súťaž v dvoch vekových kategóriách (Juniori a Mládež), do ktorej sa zapojili desiatky tanečných skupín z celého Slovenska. Samozrejme nebudú chýbať vystúpenia od The Pastels a Ladylicious.
Inline chorošky s Pastelkami
27.9.2012













V Bratislave to v posledných týždňoch korčuliarsky žilo a účastníci sa dokonca mohli naučiť každý piatok aj tanečnú choreografiu na inlineoch spolu s The Pastels, fotky nájdete na FB profile inline.sk inlineportal.sk na bratislava-inline. a na Michal Fotograf.





Mercedes predvádzačka
25.9.2012









28. septembra sa od 9:00 do 17:00 budú konať v BB v sídle firmy Motor-Car Banská Bystrica spol. s.r.o. predvádzacie jazdy na nových vozidlách značky Mercedes-Benz. A od 20:00 na vás čaká cool program, ktorým budú sprevádzať The Pastels, Ladylicious, Tomi Popovič a ďalší.




Report z SNB premiéry v Roxy
22.9.2012











Pastelky sa zúčastnili sobotnajšej premiéry nového snowboardového filmu Resonance v pražskom klube Roxy a fotoreport, ako aj video z akcie už nájdete na stránke freeride.cz.




Resonance Europe Tour
18.9.2012













Najlepší snowboardisti sveta sú momentálne na európskej tour v rámci proma pre nový SNB film Resonance z dielne Absinthe films. Zastavili sa aj v Prahe, kde v sprievodnom programe to na pódiu rozbalili aj The Pastels ,pár foto nájdete na FB profile freeride.cz







SNB párty v Roxy
17.9.2012












V sobotu sa v pražskom klube ROXY konala snb párty pri príležitosti premiéry nového snowboardového filmu Resonance od Absinthe films. Okrem mnohých zahraničných snowboardistov sa na stagei objavili aj The Pastels v dvoch vstupoch. Potom už nasledovala samotná premiéra filmu a autogramiáda so snowboarďákmi, ktorí v ňom hrali.







Otvorenie Pegas centra
12.9.2012










Pastelky ozvláštnili svojim tanečným vystúpením sobotnajšie otvorenie nového Pegas Fitness and Coffee center v Bratislave na Vyšehradskej 10, video si môžete pozrieť na stránke ta3.com.



Resonance premiere night
11.9.2012



















Časopis Free magazine, internetový magazín freeride.cz a firma Nike pre vás pripravujú tradične prvý snowboardový večierok sezóny. Ten sa uskutoční v sobotu 15. septembra 2012 v pražskom klube Roxy. A okrem premiéry nového filmu jednej z najlepších produkcií sveta Absinthe Films uvidíte aj vystúpenie tanečnej skupiny The Pastels. Event nájdete aj na Facebooku.



Just Dance
8.9.2012












V novej tanečnej šou Just Dance, ktorá sa bude vysielať na televíznych obrazovkách od 19. septembra je všetko, čo má byť v úchvatnom tanečnom predstavení ako priamo z broadwayskej scény. V autorskom predstavení Kataríny Štumpfovej budú pravidelnými účinkujúcimi známi tanečníci a predstavia sa aj hostia ako Dara Rolins, The Pastels, Ladylicious a mnohí ďalší.






Nike Run Prague vid
7.9.2012











Ak nepatríte k fanúšikom behu a nezúčastnili ste sa prestížneho Nike Run Prague 1.septembra. TU máte aspoň malú ukážku ako vyzeral sprievodný program s vystúpeniami The Pastels a Ladylicious. Reportáž z eventu nájdete na stránke ceskatelevize.cz






Pastels lekcie
6.9.2012













Novo-otvorené štýlové fitness centrum Pegas Fitness & Coffee ponúka bratislavčanom nielen športové ale aj tanečné lekcie v podaní Pastelkáčov. A už dnes môžete navštíviť hodinu Video Dance s Danterom od 18:00 na Vyšehradskej 10. Podrobný rozvrh a info nájdete na FB profile PegasFitnessCoffee.






Pá leto
5.9.2012













V trnavskom RelaxDisco klube sa v posledný augustový deň konala symbolická Bye Bye Summer Party. A ako lepšie osláviť koniec leta než s najlepšími slovenskými tanečnými skupinami The Pastels a Ladylicious. Plno fotiek z akcie už nájdete na FB profile RelaxDisco Trnava.





Pastelková show
4.9.2012













V rámci Senického kultúrneho leta sa v sobotu večer v tamojšom amfiteátri konala výnimočná The Pastels Show, kde si chalani pozvali kolegyne zo skupiny Ladylicious a mnoho známych hudobných interprétov. Fotky z akcie nájdete na stránke firmy Fantasia.




Lego Fun
3.9.2012











Pastelka a Ladyliciouska si opäť spolu zahrali v novom reklamnom spote pre Fun Rádio a jeho súťaž o prácu snov. Milé tanečné video s Veronikou a Legolassom si môžete pozrieť na Youtube FunRadioSK




V Prahe to beží
1.9.2012














Ďalší ročník Nike Run Prague ovládol v sobotu Prahu. Pastelky najskôr na pódiu pomohli bežcom s rozcvičkou, aj keď počasie im extra neprialo, nikoho to neodradilo. Po skončení maratónu ešte na všetkých čakal bohatý program, v ktorom ešte raz vystúpili The Pastels aj Ladylicious. Pár foto máme na photobucket.com . Prvé video checknite na http://youtu.be .





Leto končí v Relaxe
31.8.2012


















Dnes večer sa v trnavskom disco klube Relax koná rozlúčková párty s letom, tak neváhajte a príďte osláviť posledné prázdninové dni s Majkom Spiritom, tanečníkmi The Pastels a Ladylicious a mnohými ďalšími.



Nike Run Prague
25.8.2012












Pohoda pri behu a vyčerpávajúci program po ňom. Už 1.septembra sa v stovežatej bude konať ďalší ročník bežeckých pretekov Nike Run Prague a po nich ako obvykle v Žlutých lázních odpália We Run Prague Party s množstvom hudobných a tanečných hviezd. Od 16:00 sa môžete tešiť na Tinu, Navigators a Sister Bliss (členku známych Faithless). A samozrejme nebudú chýbať ani The Pastels.






Photoshoot v Nikeoch
22.8.2012


















The Pastels sa na mnohých vystúpeniach objavili v teniskách značky Nike z novej limitovanej edície Hyperfuse. V týchto botách a oblečení vlastnej značky Pastelkáčov zvečnil na akčných snímkoch talentovaný fotograf Branislav Simoncik. Fotky nájdete na stránke www.nswblog.cz




Don´t miss The Pastels Show!
17.8.2012













Novú spoločnú fotku Pastelkáčov z photoshootingu v bare KiloWatt nájdete na FB profile Michal Petrík fotograf a nezabudnite,že už zajtra na Vás čaká veľkolepá THE PASTELS SHOW a ich hosťami v Amfiteátri Senica o 21:00!!




Inline Pastelky
13.8.2012


Športovo založení bratislavčania sa mohli počas niekoľkých piatkov naučiť špeciálnu choreografiu na inline korčuliach pod vedením chalanov z The Pastels. Ako to asi vyzeralo si môžete pozrieť na videu od Dantera na jeho Youtube kanále danterious . A video s choreografiou má aj užívateľ morneo3 tak checkujte.



Stay Fresh Party
1.8.2012











V Gallerii Cvernovka sa pod záštitou Freshlabels.cz v spolupráci s Urban Marketom konalo prvé kolo Stay Fresh party. Zlatým klincom bola módna prehliadka nových kolekcií urban značiek ako WeSC, Wemoto, Carhartt, Ucon a na prehliadkovom móle sa objavili aj dve Pastelky. Video z produkcie Lajkz nájdete na vimeo.com



Blava na kolieskach
27.7.2012












Bratislava Inline pripravila na toto leto skutočne bohatý program pre milovníkov kolieskových korčúľ. Začali trénovať mini letnú choreografiu každý piatok, takže dnes nezabudnite od 20:30 sa môžete pridať k BIL dance s The Pastels viac info nájdete na FB profile bratislavainline. Fotky už sú v albume 9.1. deviata/prvá a video na vimeo.com.




The Pastels v aquaparku
26.7.2012














21.7. v popradskom Aquacity v rámci pestrých sobotných programov spestrili deň svojou prítomnosťou moderátori Junior a Marcel. Spolu s animátorkami roztancovali plné bazény ľudí a o zábavu nebola núdza. Dobrú atmosféru ešte vylepšili svojimi číslami tanečníci z The Pastels. Fotky a video nájdete na stránke poprad24.sk.





12 rokov OC Danubia
13.7.2012


















V sobotu 23.júna sa na parkovisku bratislavského obchodného centra Danubia oslavovalo už 12.výročie. Súčasťou zábavného programu boli okrem predstavení pre deti aj hudobné a tanečné vystúpenia, kde nemohli chýbať ani The Pastels, fotky z tejto akcie nájdete na stránke oc-danubia.sk.




Pastels Showka
9.7.2012


















Vlastná show The Pastels s množstvom zaujímavých hostí, tak to si rozhodne nenechajte ujsť! Poznačte si dátum 18.8. od 21:00 a vidíme sa v Amfiteátri Senica. Lístky môžete kúpiť v predpredaji za 10 Eur v MSKSSenica alebo priamo na mieste za 12 Eur.




The School Dance vystupko
4.7.2012


Na nedávnej tanečnej akcii The School Dance, ktorú organizoval Peter Modrovský vystúpili aj The Pastels a video s ich novou choreografiou nájdete na Youtube profile KiniDominik ďakujeme. Pár fotiek nájdete na edulab.ska na bkis.sk.



Street Dance Kemp / Hip Hop Meeting
30.6.2012














Leto sa blíži a s ním aj množstvo skvelých tanečných kempov, tento rok na nich dokonca budete mať možnosť učiť sa aj od slovenských lektorov z The Pastels. Konkrétne Marrow je na zozname učiteľov na tohtoročný Street Dance Kemp v Jedovnicích (ČR) začiatkom júla, a Danter sa objaví na českej časti Hip Hop Meetingu v Třešti (ČR) v strede augusta.







Pastelky v novej značke
26.6.2012


















Talentovaná slovenka Lucia Spišáková z Košíc a.k.a. Marcelova sestra prišla na trh s originálnou módou inšpirovanou ulicami, hudbou a všetkým, čo mladého človeka obklopuje. Pod značkou Sewologylab nájdete mnoho zaujímavých a pohodlných kúskov oblečenia. Novú kolekciu pánskych nohavíc už úspešne propagujú The Pastels.






Originálna JumboDance Show
25.6.2012

Známa slovenská choreografka a zakladateľka tanečného štúdia JUMBO Jitka Kerešová spolu s množstvom šikovných tanečníkov opäť uchvátila publikum na nedeľnom vystúpení Jumbo Dance Show 2012. Medzi tváre tohto štúdia patria aj Pastelkáči Johnny a Tony, ktorí sa tiež zúčastnili vystúpenia, môžete si to pozrieť na Youtube profile matov121, ďakujeme za videá. Mnoho pekných fotiek nájdete na FB profile Zdenko Hanout [photographer] a tiež v albume K.Kvasňovskej.






Senecké leto
23.6.2012
















V sobotu 16.6. sa na Slnečných jazerách v Senci otvárala sezóna, pekné počasie a bohatý program plný koncertov a vystúpení pre deti prilákali množstvo návštevníkov. Medzi inými tu vystúpila aj speváčka Tina, ktorú na pódiu sprevádzali Danter a Tony. Fotky nájdete na stránke podujatie.sk .







Pastelkové leto
22.6.2012












Začiatok letnej sezóny je v Aqua City Poprad naplánovaný na sobotu 30. 6. a začne sa skvelou celodennou akciou. Leto v AquaCity bude plné hudby a špičkových vystúpení. Prídu The Pastels, Old School Brothers, Ladylicious, Melánia Kasenčáková a Johnny Mečoch a mnoho ďalších aby zabávali hostí každú sobotu. V aktuálnom čísle Plus 7 Dní nájdete kupón na zakúpenie vstupenky do AquaCity Poprad len za 6 eur.







EcoPastels
21.6.2012












Spevák Thomas Puskailer navštívi 26.6. od 10 ráno Amfiteáter v Trnave s jeho Eco Tour 2012. Opäť priblíži deťom a mládeži prostredníctvom hudby, tanca, filmu a interaktívnych workshopov tématiku životného prostredia a ekológie. Asistovať mu budú tanečné formácie The Pastels a Spin Dance Group. Fotky z predchádzajúcich Eco Tour nájdete na FB profile Eco Tour.







Jumbo Dance Show
20.6.2012













Jumbo Dance Show pozýva všetkých milovníkov tanca do veľkej sály Istropolisu 24.06.2012 o 17.00hod. Navštívte s tanečníkmi podmorský svet, párty na lodi a iné zaujímavosti.Vychutnajte si príbeh plný lásky, ale aj intríg. V úlohe Ariel sa predstaví Simi Droppanová, v roli Princa Ján Šutka (The Pastels). Lístky zakúpite na ticketportal.sk.







Koncert Nely vo veľkom štýle
19.6.2012













Dlho očakávaný koncert nadanej slovenky Nely Pociskovej ohúril divákov v Bratislavskom Istropolise 14.júna. Veľkolepá show tanca, spevu a svetelných efektov v štýle amerických popredných speváčok určite splnila očakávania fanúšikov. V jednom vstupe Nelu sprevádzali svojim tanečným umením aj Pastelky.Krátke video si môžete pozrieť na Youtube profile 86niky86 a fotky nájdete na stránke batizovce.sk. a na www.renemiko.com.






Judging
18.6.2012


















Členovia The Pastels sú vyťažení nielen ako tanečníci a lektori, ale aj ako porotcovia na rôznych battloch a tanečných súťažiach. V posledných dňoch sme mohli vidieť Dantera a Marowa na The Next Step IDO majstrovstvách v Hip Hope v Košiciach a Danter sa nedávno objavil na finále súťaže The School Dance v Bratislave.





Tour De Bar
17.6.2012

















Open Summer Tour De Bar je mestský mini-fest, ktorého nultý ročník sa uskutočnil 9.6.2012 v meste Pezinok. Hlavnou myšlienkou tohto festivalu je prostredníctvom prezentácie a popularizácie outdoorových a streetartových aktivít pritiahnuť mladých ľudí k športu a umeniu, a tým k aktívnemu tráveniu voľného času. Takýto štýl života prišiel podporiť aj pastelkáč Tony. Fotky z eventu nájdete na FB profiloch Open Summer Tour De Bar a Jakub Šteinecker.






Pastelkový modeling
12.6.2012








Na deň detí sa v Gallerii Cvernovka pod záštitou Freshlabels.cz v spolupráci s Urban Marketom konalo prvé kolo Stay Fresh party. Je to oficiálna after party DAAD, kde bola zlatým klincom módna prehliadka nových kolekcií urban značiek ako WeSC, Wemoto, Carhartt, Ucon a na prehliadkovom móle sa objavili aj dve Pastelky. Fotky z eventu nájdete na FB profile FRESHLABELS.CZ.







Benefičný koncert pre psí útulok
2.6.2012



















9.júna o 14:30 sa vo Františkánskej záhrade v Skalici uskutoční benefičný koncert, ktorého výťažok poputuje na rekonštrukciu psieho útulku. Príďte podporiť dobrú vec a užiť si deň v spoločnosti takých mien ako Adela Banášová, Zdenka Predná a The Pastels. Fotky nájdete na FB profiloch Útulok Skalica. a Silvia Fajnorová-Postová.





Benefičný koncert pre psí útulok


Slovenka roka 2012
30.5.2012














Dnes večer vystúpili The Pastels na slávnostnom vyhlásení ankety Slovenka roka 2012, ktoré sa v priamom prenose vysielalo na Jednotke o 20:10. Súdiac podľa kostýmov do svojej choreografie zahrnuli asi aj pantomímu. Video z ich vystúpenia už nájdete na Youtube kanále Domino180.






FunFón backstage
26.5.2012


Niečo málo z tanečného umenia, ktoré predvádzajú chalani z The Pastels na Mocnej Funfón Tour si môžete pozrieť vo videu zo zákulisia, ktoré nájdete na Youtube profile RukaHore.






G-Strinx tour klip
25.5.2012











Po skončení úspešnej G-Strinx tour, kde s husľovými virtuózkami vystúpili aj tanečníci z Ladylicious a The Pastels, sa môžete tešiť na viacero videí z pôsobivej show aj zo zákulisia. Prvé video už nájdete na Youtube kanále Gstrinx100. Pár fotiek z tour nájdete na FB profile G-Strinx.




Funfón v Blave
24.5.2012













17. mája sa aj v našom hlavnom meste Bratislave konkrétne v Majestic Music Clube zastavila Mocná Funfón tour a nechýbali ani Pastelky. Aj keď v zredukovanom počte, ale aj tak to na pódiu riadne rozbalili. Fotky už nájdete na FB profile FunFón.



Eco Tour pokračuje
19.5.2012


















Dnes 19.mája ozvláštni vo Vodárenskom Múzeu v rámci 8. ročníka podujatia Noc múzeí a galérií aj event, ktorý sa nesie v duchu ekológie – je tu pripravená veľká audiovizuálna show Eco Tour s Thomasom Puskailerom a The Pastels.




Pastelky vo videoklipe
18.5.2012











Pastelky sa tak trochu nečakane objavili v klipe od slovenskej rockovej skupiny z Trnavy Golden Vein Vás nič nečaká. Nájdete ho na YT profile sushiGoldenVein.





Kam na FunFón Tour?
15.5.2012












Mocná FunFón Tour stále pokračuje, v najbližších dňoch sa môžete chystať do týchto klubov v slovenských mestách:
16. Máj TRENČÍN - Steps club
17. Máj BRATISLAVA - Majestic Music Club (budova YMCA)
02. Jún NOVÉ MESTO nad VÁHOM - Zelená voda
vstupenky môžete kúpiť na www.eventim.sk.




Pastels Photoshoot
14.5.2012












Pastelky nafotili v trnavskom hudobnom klube Kilowatt sériu farebných fotiek a všetky má na svedomí šikovný fotograf Michal Petrík, nájdete ich na jeho FB profile.





FunFón Tour Foto
13.5.2012













FunFón Tour je v plnom prúde a už to rozbalila v niekoľkých slovenských mestách. Fotky z Košíc a Trnavy už nájdete na FB profile I LOVE PARTY, enjoy.


Nela Live
4.5.2012














Dlhoočakávaný prvý veľký koncert Nely Pociskovej sa blíži. 14.júna v bratislavskom Istropolise speváčka okrem známych melódií v netradičných úpravách predvedie aj autorskú tvorbu z prvého albumu. Môžete sa tešiť na vystúpenia popredných slovenských tanečných formácii ako The Pastels, GASP a sólistov Slovenského divadla tanca. Vstupné od 33 Eur môžete zakúpiť cez listky.citylife.sk.





Hip Hop Open Air
2.5.2012
















Jedna z najväčších hip hopových udalostí na východe Hip Hop Open Air - Neber Drogy Ber Hudbu sa bude konať 15.6.2012 a vystúpia tu hviezdy ako TINA * MOJA REČ * H16 * INDY * ORION * ČISTYCHOV * MIŠOBIELY * RADIKAL & DJ YAKSHA * The PASTELS * UNIQUE Lístky do Amfiteátra Humenné môžete zakúpiť v predpredaji za 9 Eur cez ticketportal.sk alebo na mieste za 13 Eur. V prípade nepriaznivého počasia sa akcia presúva do zimného štadióna.





Top Dancing ´12
1.5.2012













20. ročník celoslovenskej nezávislej súťaže moderného a módneho tanca Top Dancing 2012 sa konal v dňoch 27.-28.4.2012 v Dome kultúry v Topoľčanoch. A medzi porotcami sa objavili aj dve Pastelky Marrow a Legolass. Fotky z eventu nájdte na FB profile Top Dancing.




Miss Slovensko 2012
27.4.2012











Už dnes večer o 20:20 sa na TV JOJ začne ďalší ročník boja o najkrajšiu slovenku a samozrejme že Pastelky tam nesmú chýbať. Krátke video z príprav na večerný prenos z Incheba Expo Arény si môžete pozrieť na http://www.joj.sk/. Fotky z eventu nájdete na FB profile značky Sewologylab.


Beánia
22.4.2012













Brilantne elektrizujúca a najlepšia informatická párty, na ktorej je poriadna zábava a tancuje sa až do rána zvaná Beánia sa tento rok konala 24. februára v Národnom Tenisovom Centre. Program študentom určite spríjemnili slovenské skupiny Para, Puding pani Elvisovej a parket roztancovali The Pastels. Fotky z akcie nájdete na stránke http://www.foto.beania.sk/?page=mc2.



EUROPA 2 live roadshow 2012
20.4.2012








Rádio Európa 2 opäť pripravuje Live Roadshow a tentokrát sa bude konať v sobotu 28.4. v banskobystrickom klube Ministry ,kde okrem mnohých DJ-ov vystúpia aj tanečné skupiny The Pastels a Ladylicious, vstupné je 5 € a VIP vstup 10 €.




Mocná funfón tour
19.4.2012


















Celé Slovensko sa môže tešiť na Mocnú Funfón tour, ktorá začne už 2.mája v Mestskej športovej hale v Trnave a skončí 2.júna na Zelenej vode v Novom Meste. Popri najlepších hip hopových interprétoch ako sú Majk Spirit, Ego, H16 a Vec a ďalších sa môžete tešiť aj na tanečníkov z The Pastels. Vstupenky zakúpite na eventim.sk v predpredaji za 8€ alebo na mieste za 10€.





Eco Tour
18.4.2012













Thomas Puskailer a The Pastels Vás pozývajú na Eco Tour. Nový projekt, ktorý chce priblížiť tematiku životného prostredia a ekológie študentom základných a stredných škôl na Slovensku a to kombináciou hudby, tanca, filmu a interaktívnych workshopov. Prvý sa konal v meste Križovany nad Dudváhom a fotky už nájdete na FB profile Eco Tour.






G-Strinx show v klube Duplex
17.4.2012













Poslednou zastávkou na lákavej slovenskej tour tria G-Strinx sa stal bratislavský klub Duplex. A samozrejme na parkete okrem hudobníčok a speváka T.Popoviča nesmeli chýbať ani Pastelkáči, presvedčte sa sami z fotiek, ktoré nájdete na FB profile Duplex Bratislava.





Koncert Vďaky
16.4.2012













Pastelky sa aj tento rok zúčastnili dobročinného koncertu v rámci dňa narcisov v piatok 13. apríla 2012. Liga proti rakovine sa takýmto spôsobom chce poďakovať širokej verejnosti za pomoc a príspevky pre liečbu tejto zákernej choroby. Mnoho fotiek z udalosti nájdete na FB, ďakujeme Peťo Svorada. Video z vystúpenia The Pastels nájdete na Youtube, vďaka lindushqakinok.






SE Dance 2012
15.4.2012


















V dňoch 13. - 14. 4. 2012 sa v DK uskutočnila celoslovenská súťaž v moderných tancoch. Po niekoľkoročných skúsenostiach z organizovania majstrovstiev SR sa tanečná skupina Scream podujala zorganizovať pohárovú súťaž SEDANCE pre všetky kategórie v disciplínach disco a hip hop. Medzi tohtoročnými porotcami bol aj choreograf a tanečník Daniel Antálek z The Pastels.





TopSecret fashion show s Kosheen
14.4.2012












Začiatkom marca prebehla v hoteli Hilton Prague najväčšia módna udalosť roku. A to exkluzívna módna prehliadka značky Top Secret. Okrem krásnych modeliek a známej hudobnej skupiny Kosheen program oživili aj tanečníci z The Pastels. Pár fotiek z eventu nájdete na stránke iphone.kulturniservispuls.cz a neoficiálne video z konca prehliadky je na Youtube užívateľa menom MarekDeAngelis. Cool zostrih tiež nájdete na Youtube od AriesTVstream. Oficiálnu reportáž z eventu si môžete pozrieť na Youtube fashiontvCS.





G-Strinx tour last show
13.4.2012











Dnes večer si môžete posledný krát vychutnať špeciálnu hudobno-tanečnú show pre všetkých fanúšikov tria G-Strinx. Ich tour totiž vyvrcholí 13.4.2012 o 23:00 so zmenou miesta v Bratislave v Exclusive Dance Club DUPLEX. Spolu s nimi vystúpia T.Popovič, R.Papp, The Pastels a Ladylicious.




United Movement Part 2
11.4.2012













Pastelkáč Dano Antálek sa nedávno zúčastnil ako lektor na workshopoch pod záštitou slovenskej tanečnej komunity United Movement. Od 31.3 do 1.4. ste sa mohli v bratislavskom Sporthouse učiť od takých svetoznámych lektorov z USA ako sú Pat Cruz, Miguel Zarate či Jaffar Smith. Fotky z eventu nájdete na oficiálnom FB profile unitedmovement.sk.



Pastelka v reklame
10.4.2012












Možno ste zaregistrovali, že ďalší člen The Pastels, Ondro Antálek sa objavil v reklame. Tentokrát ide o spot s témou splátkového festivalu od Quatra. Video nájdete aj na ich oficiálnom Youtube QuatroSplatky.




Nokia Lumia Dance
3.4.2012


Ak ste včera v poobedňajších hodinách nachádzali v okolí športovej haly Pasienky v Bratislave, nemohli ste si nevšimnúť Nokia Amazing Lumia Dance! Ešte dnes máte šancu vidieť vystúpenie The Pastels na rovnakom mieste od 17:00 – 19:00. Nezmeškajte to!

Eurovea dance now!
31.3.2012










V sobotu to v bratislavskom nákupnom centre Eurovea skutočne žilo a návštevníci si mohli okrem nákupných zliav užiť aj hromadné tancovanie s najlepšou slovenskou tanečnou skupinou The Pastels. Ak ste tam náhodou neboli osláviť s nimi druhé narodeniny,tak si pozrite aspoň krátke video na Youtube kanály.





Príbeh Ulice II Tour mix
21.3.2012


Ak ste náhodou nemali možnosť vidieť druhú časť muzikálu Príbeh Ulice 2, ktorý premiéroval v slovenských mestách na jeseň 2011 môžete si pozrieť video z predstavení na Youtube kanále pribehulice2 a možno si budete môcť zájsť na tento hip-hopový muzikál do čiech.



Eurovea Párty pozvánka
19.3.2012


Nákupné centrum Eurovea v Bratislave ožije 24.marca od 16:00 tancom a farbami v podaní The Pastels! Príďte aj Vy osláviť druhé narodeniny tohoto nákupného centra a začiatok jari do hlavného mesta, bude to určite pecka ako aj videopozvánka, ktorú pripravili chalani v spolupráci s Lajkz.


Fotky z krstu štúdia Europy2
15.3.2012













Pastelky spolu s babami z Ladylicious symbolicky cédečkami pokrstili nové priestory štúdia pre rádio Európa 2. Kopu fotiek priamo z vysielania nájdete na oficiálnom FB profile rádia Europa2.







Top Secret Fashion Show
13.3.2012


















Prahu oslnili 12. marca 2012 v hoteli Hilton Prague nielen nádherné modelky, ale tiež skvelá speváčka skupiny Kosheen Sian Evans a talentovaní tanečníci The Pastels. Prehliadka Top Secret už po šiesty krát rozžiarila Kongresovú sálu hotela Hilton Prague.




G-Strinx tour v Ministry of Fun
12.3.2012













To, že Pastelky vedia zatancovať na akýkoľvek druh hudby sme už zistili v talentovej súťaži. Naživo to predviedli aj 3.3. v banskobystrickom klube Ministry of Fun, kde tancovali po boku muzikálneho tria G-Strinx, fotky z akcie nájdete na stránke klubu ministry.sk. Video-upútavku na pokračovanie G-Strinx Tour nájdete na Youtube Gstrinx100.




The Making Of...
11.3.2012













Určite si ešte pamätáte na efektný videoklip k piesni Technotronic Flow, ktorú nahrali Rytmus a Dj Mad Skill a kde nechýbali ani The Pastels. Na FB profile Dj Mad Skill (Skoop Ent.) nájdete veľa fosforeskujúcich fotiek z natáčania tohoto klipu, ktoré prebiehalo v Prahe.



Foto z plesu K-Vital
10.3.2012













Pastelky spríjemnili svojim tancom aj ples kozmetickej spoločnosti K-VITAL Beauty Centrum, ktorý sa konal v Aquacity v Poprade, fotky nájdete na ich oficiálnej stránke http://www.k-vital.sk/.




Turné s G-Strinx
7.3.2012










Husľovo-vokálne trio G-Strinx už rozbehlo svoju Slovakia Tour 2012, ide o špeciálnu hudobno-tanečnú show pre všetkých fanúšikov. Spolu s nimi vystúpia speváci T.Popovič, R.Papp a tanečné skupiny The Pastels a Ladylicious. Lístky za 7 EUR môžete kúpiť online na tiposticket.sk. Túto unikátnu show uvidíte v troch veľkých slovenských mestách:
3.3. Banská Bystrica (v klube MINISTRY OF FUN)
16.3. Košice ( v JUMBO CENTRUM)
13.4. Bratislava ( v MAJESTIC MUSIC CLUB)




Eurovea narodky round 2
6.3.2012












Nákupné centrum Eurovea v Bratislave sa pripravuje na veľkú oslavu svojich 2.narodenín, v bohatom programe nebudú chýbať ani The Pastels. Okrem úžasných narodeninových zliav sa môžete tešiť na školu tanca, workshopy pre deti a facepainting a to všetko už 24.marca od 16:00!




Ránko s Pastelkami
4.3.2012


















Tí, čo ráno vstávajú skoro sa môžu zajtra o 8:00 tešiť na pokec moderátora rannej show Michala Saba s chlapcami z The Pastels pri príležitosti krstu nového štúdia rádia Europa 2. Ako to vyzeralo v novom štúdiu si môžete pozrieť na oficiálnom Youtube kanály eur0pa2.





Olympijska kolekcia oblečenia
3.3.2012
















Slovenskí športovci prídu do britskej metropoly prvýkrát v špeciálne navrhnutej unikátnej kolekcii. Oficiálne ju predstavili 29. februára na módnej prehliadke v Bratislave. Kolekcia značky Alpine bude k dispozícii aj pre verejnosť, od marca bude v limitovanom množstve v predaji. V medailových reprezentačných kolekciách si zatancovali aj The Pastels a Ladylicious. Video nájdete na oficiálnom Youtube fashiontvCS. Viac fotiek nájdete na renemiko.com

Fotky zo Slávika
28.2.2012

Sláviky sú rozdané a ak ste náhodou nestihli sledovať odovzdávanie týchto hudobných cien v priamom prenose, môžete si ho pozrieť v archíve TV JOJ. The Pastels sa objavili už hneď v úvodnom vtipnom videu a neskôr aj naživo na pódiu, kde tancovali po boku Tomiho Popoviča aj s babami z Ladylicious. Pár fotiek zo slávnostného večera aj afterparty nájdete na stránke www.webnoviny.sk a na renemiko.com.



Slávik 2011
24.2.2012


















Už túto nedeľu sa na televízii JOJ dozvieme, kto získa prestížne ocenenia v slovenskom hudobnom priemysle. A sprievodný program bude určite stáť tiež za to, už len tým, že moderátormi večera budú Pyco a Jakub Prachař a ktovie možno nám zatancujú aj The Pastels. To zistíme v nedeľu naživo v bratislavskej Inchebe na predávaní cien Slávik 2011. Videopozvánku s Pastelkami si môžete pozrieť na www.joj.sk.



Nový Photoshoot
23.2.2012







Pastelky už dávnejšie spomenuli na ich oficiálnom FB profile že sa chystajú na fotenie nových promo fotiek a zrejme ich už aj niektorí členovia používajú ako profilovky. Každopádne fotky vyzerajú naozaj dobre aj keď ešte nie so všetkými členmi, ale snáď sa dočkáme aj toho.




Johnny v reklame
19.2.2012















Ďalší člen z najlepšej slovenskej tanečnej skupiny The Pastels, Ján Šutka sa objavil v reklame na nový produkt od telefónnej spoločnosti T-Mobile. Ak ste ju ešte nevideli v TV, môžete si ju pozrieť na oficiálnom ZazimeToSpolu Youtube kanále.




Alizé B-day party
15.2.2012














Včera 14.2. sa konala narodeninová oslava v bratislavskom dome zábavy Alizé a program tam svojím vystúpením vylepšili aj The Pastels.




Summer Dance Camps
13.2.2012















Leto sa blíži a s ním aj množstvo skvelých tanečných kempov, tento rok na nich dokonca budete mať možnosť učiť sa aj od slovenských lektorov z The Pastels. Konkrétne Marrow je na zozname učiteľov na tohtoročný Street Dance Kemp v Jedovnicích (ČR) začiatkom júla, a Danter sa objaví na českej časti Hip Hop Meetingu v Třešti (ČR) v strede augusta.





Interview pre Orange
8.2.2012












Pastelky natočili krátke interview ešte pred začiatkom ich veľkolepej tour s muzikálom Príbeh Ulice II po slovenských mestách. Video nájdete na FB profile Orange Slovensko a možno sa dozviete aj či sa chystá tretie pokračovanie Príbehu Ulice.




New Year Battle
31.1.2012













V Žiline to v sobotu žilo breakdancom, keďže sa tam v obchodnom centre Mirage konal ďalší ročník New Year Battle, odkiaľ si víťaznú cenu odniesol TWISTER z crew Hasta La Muerte. Z Pasteliek ste tam mohli stretnúť b-boyov Lega a Tonyho. Pár fotiek z akcie pod záštitou Universal Media nájdete na FB profile od Anton Fonky Plesnivy. Krátke interview s porotcami a víťazom nájdete na Youtube kanály MiloShylo. A video so showcasom porotcov nájdete na Youtube od Miniboja.





Tina v klube Strojár/Panter
30.1.2012













Koncert Tiny v Martinskom klube Strojár/Panter bol určite po dlhom čase jednou zo skvelých piatkových akcií. Na pódiu speváčku nakoniec tanečne dopĺňali len dvaja Pastelkáči a to bratia Antálkovci. Ak ste náhodou nemohli prísť, tak mnoho fotiek z akcie už nájdetena FB profile od Ľubo Syky Sýkora a 3 videá na Youtube profile sykyMT, ďakujeme.




Párty v Martine
27.1.2012









Martinčania sa dnes môžu tešiť na super akciu, vďaka I Love Party Production uvidíte od 21:00 koncert kráľovnej slovenskej hudobnej scény v jednom z najznámejších klubov na strednom Slovensku Strojár v Martine. Nemôže byť lepšia kombinácia na piatkový večer ako speváčka Tina spolu s tanečníkmi The Pastels, viac info o evente nájdete na Facebooku.



HedKandi Afterparty
17.1.2012













Fotky z afterpárty, ktorá sa konala 7.1. po zábavnom lavórovom závode v Jasnej, kde v klube Happy End vystúpili Ladylicious aj Pastels nájdete už na Facebooku v albume od fotografa reefe.







New Year Battle 2012
16.1.2012












New Year Battle s udeľovaním ocenenia Top Slovak Bboy Award je späť. 28. januára 2012 sa opäť vidíme v OC Mirage Žilina. Na New Year Battle sa nám predstaví b-boys komunita z celého Slovenska. Do poroty zasadne trojnásobný víťaz a "papa" celej súťaže Miniboj a spolu s ním Legolass z The Pastels, takže všetci breakeri sa majú na čo tešiť! Event nájdete aj na Facebooku.






Pastels v ZIO klube
14.1.2012


Tak už dnes sa všetci, čo bývajú v Spišskej Novej Vsi môžu tešiť na cool večer v klube ZIO na ulici Hviezdoslavova 5. Od ôsmej večer tu začne párty, na ktorej zatancujú talentovaní Pastelkáči, event a info nájdete na FB profile ZIO bar (official) a videopozvánku z Youtube si môžete pozrieť vyššie. Fotky z akcie už nájdete na FB v albume THE PASTELS 14.1.2012.





Nomináca na Slávika
10.1.2012










Áno je to tak, chystá sa už štrnásty ročník ankety o najobľúbenejších interpretov slovenskej populárnej hudby Slávik 2011. Hlasovanie bolo spustené a potrvá do 31.1.2012, v kategórii najlepší videoklip je nominovaný klip od Rytmusa - J*be, kde si zahrali aj Pastelky, tak ho môžete podporiť svojim hlasom na stránke slavik.huste.tv.




Pastelková, Jasná Párty
9.1.2012

7.1.2012 sa úspešne uskutočnili Celoslovenské národné majstrovstvá v jazde na lavóroch a po celodennej zábave na svahu sa účastníci mohli presunúť na afterparty do klubu Happy End, kde to rozbalili aj The Pastels a Ladylicious, krátke video z eventu už nájdete na Youtube, ďakujeme DJ M.Lieskovský.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára