indexpic

indexpic

18. 2. 2011

Events / Performances

Po skončení súťaže Česko Slovensko Má Talent bolo len otázkou času kedy sa úspešnej tanečnej skupine The Pastels začnú hrnúť ponuky a objednávky na vystúpenia a účasť na rôznych akciách.

MUSIQ1 AWARDS













Tanečníci z The Pastels ( Danter, Ondro, Tony a Lego) sa objavili na udeľovaní hudobných cien televízie Musiq1, ktoré sa konalo 22.10. 2010 v Bratislavskom klube Loft, kde vystúpili spolu s ďalšími tanečníčkami z Freak Dance Company (čas 38:00). Záznam z udeľovania cien si môžete pozrieť na stránke hudobnej stanice Musiq1. Fotky nájdete na bombing.sk

PRIVATE EVENTS

V ďalších mesiacoch sa The Pastels zúčastnili viacerých súkromných a firemných akcií pre také známe spoločnosti ako Generali, J&T, Nespresso a iné,ktoré si môžete pozrieť na fotkách.


5.ROKOV OC MAX













5.12.2010 Vystúpili medzi inými talentami aj The Pastels pri príležitosti oslavy 5.rokov od postavenia trenčianskeho obchodného centra OC MAX.



TRANSLOG ALL STARS

Vystúpenie tanečnej skupiny The Pastels bolo jedným z hlavných bodov v programe basketbalového zápasu výberov Východu a Západu. Skoro trojhodinový program ste mali možnosť vidieť 18.12. o 17.15 v levickej športovej hale. Fotky z tejto športovej akcie nájdete v našej Galérii.


OSLAVA J&T BANKY
 

20.1.2011 oslavovali vrcholoví zamestnanci J&T banky bola viacmenej súkromnou udalosťou, ale vystúpili tu také známe osobnosti ako speváčka Nela Pocisková, ktorú sprevádzali tanečníci z The Pastels a Freak Dance Company.

DANCE FLOOR ATTACK 2011













23.1.2011 sa v Hradci Králové konal najprestížnejší streetdance battle v ČR zvaný Dance Floor Attack ,kde sa stretlo plno talentovaných tanečníkov z rôznych street dance crew v rámci 12 nominovaných skupín.z Českej republiky.Celkovým víťazom tohoto ročníka sa stali BDS Academy z Prahy. Živé vystúpenie The Pastels na tejto akcii si môžete pozrieť tu.

ORANGE CASTING TOUR













5.2.2011 si The Pastels zatancovali aj na castingoch pre druhé pokračovanie hip hopového muzikálu Príbeh Ulice 2, ktoré sa konali v nákupných centrách v Žiline a v Košiciach.




KONCERT SCREAM DANCE GROUP













12.2. 2011 sa v Dome Kultúry v Senici konal koncert tanečnej skupiny Scream, ktorú vedú manželia Anna a Marián Antálkoví.V rámci bohatého programu naplneného tanečnými choreografiami od najmenších až po veľkých tanečníkov sa ako hostia predstavili aj The Pastels. Fotky z tohto večera nájdete TU. A ďalšiu galériu fotiek z tejto akcie má fantasia.sk.


ČESKÝ LEV 2010













V sobotu 5.3.2011 sa odovzdávali v priamom prenose na ČT1 české filmové ocenenia Český Lev, kde celým programom sprevádzal Jan Budař, ktorého The Pastels dopĺňali nápaditými choreografiami.


OTO 2010















12.3.2011 sa na obrazovke STV1 konal priamy prenos z udeľovania diváckych cien Osobnosť televíznej obrazovky OTO 2010 a v úvodnom vystúpení spolu so spevom Mariána Čekovského tancovali aj Pastelky.

FASHION  SHOW  (AUPARK ŽILINA)
19.3.2011 sa v žilinskom Auparku uskutočnila akcia Fashion Show, ktorú moderoval Bruno Ciberej a okrem iných tu v rámci programu vystúpili aj The Pastels so svojou choreografiou.


1.ROK NARODENINY EUROVEA GALLERIA

26.3. sa oslavovalo na námestí Eurovea vo veľkom štýle, bol to totiž rok od postavenia komplexu Eurovea Galleria a v dňoch 25.-27.3.2011 v Bratislave prebiehal už po šiesty krát ČSOB Marathon, kde sa v sprievodnom programe okrem iných objavili aj The Pastels.


MISS SLOVENSKO 2011

8.4.2011 sa konal galavečer šestnásteho ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2011 pod záštitou agentúry Forza v Aréne Poprad a priamy televízny prenos odvysielala TV Joj. The Pastels svojim tancom sprevádzali spevácke vystúpenie Bagárovej, Partlovej a Okálovej.



KONCERT VĎAKY LPR













15.4.2011 sa konal symbolický 15. ročník finančnej zbierky v boji proti rakovine Deň narcisov v hlavnom meste Bratislava. Na námestí Eurovea sa pod záštitou Ligy proti rakovine uskutočnil KONCERT VĎAKY, kde naživo vystúpili okrem iných aj The Pastels.


ČESKO SLOVENSKÁ SUPERSTAR













25.4.2011 sa tretie finálové kolo Česko Slovenskej Superstar nieslo v znamení tanca a tanečných hitov, takže nesmeli chýbať profesionálni tanečníci ako The Pastels, ktorí sprevádzali finalistov (Gabiku Gunčíkovú  Simonu Feckovú) pri ich vystúpení a tiež vystúpili spolu s Rytmusom v jeho úvodnom hudobnom mixe.

SE DANCE CUP













6.5.2011 otvorili Pastelky SE Dance Cup Majstrovstvá Slovenska 2011 v Senici. Je to tanečné podujatie pod záštitou SCREAM Senica, jedná sa o Majstrovstvá Slovenska v tanečných štýloch DISCO DANCE, STREET DANCE SHOW a HIP HOP. Fotky nájdete TU a od fotografa Miguela Tesárika na jeho FB.



PLES AQUEL













7.5.2011 o 20:00 sa konal reprezentačný ples k 11. výročiu spoločnosti Aquel v Top Hoteli v Prahe, kde sa o program postaralo viacero bývalých účastníkov show Česko Slovensko Má Talent. Vystúpila tu Lucie Bílá, kúzelník Richard Nedvěd a samozrejme aj talentované Pastelky.


BUSTA RHYMES KONCERT













11.5.2011 vystúpil v bratislavskom klube Dopler svetoznámy raper Busta Rhymes a na tejto akcii samozrejme nemohli chýbať ani The Pastels, ktorí sa po jeho vystúpení ukázali so svojou choreografiou z muzikálu Príbeh Ulice II.



DEŇ DETÍ V AUPARKU

Už v piatok 28.5. slávil žilinský Aupark medzinárodný deň detí  a vystúpili tu aj Pastelky so svojou farebnou choreografiou z talentovej súťaže ČSMT.


3 MEDIA PARTY
Cez víkend 29.5. sa na letnom kúpalisku Sihoť v Nitre konala jedna z najlepších tanečných párty, kde nemohli chýbať ani The Pastels.


MODRÉ Z NEBA


Deň detí v stredu 1.6. sa v relácii Modré z neba plnili sny najmä deťom a záver relácie bol hudobno-tanečný, keďže tu vystúpila Tina so svojou novou piesňou v sprievode šikovných Pastelkáčov.


MISS BREZNO 2011

Chalani z The Pastels, Ivan Tásler s IMT Smile, skupina The Elements a desať pekných dievčat z Brezna boli zárukou, že piatkový večer 3.6. v Dome kultúry bol plný zážitkov a víťaziek Miss Brezno 2011.


ZOO EUROPA 2

V piatok 10.6. sme Pastelky mohli počuť v rannej show ZOO rádia Europa 2 o ôsmej, kde Lego, Tony, Dano a Ondro porozprávali, čo majú nové a zapojili sa do súťaže o auto Ferrari.


T-MUSIC CITY KOŠICE

V ten istý deň si to namierili do Košíc, kde to žilo hudbou a tancom, už od 17:00 to tam rozbili vo fashion show s choreografiou a zatancovali si aj po boku Simony Feckovej z ČSSuperstar. Fotky z akcie nájdete na webe v galérii 1 a 2.


MINISTRY OF FUN

Deň nabitý vystúpeniami po celom Slovensku zavŕšili v Banskej Bystrici, keď v klube Ministry of Fun to na parkete roztancovali v špeciálnej show, kde hral aj DJ EKG. Fotky sú v galérii.

STEPS CLUB

V sobotu 11.6. vystúpili v trenčianskom klube Steps Club, kde zatancovali v rámci večera STRnight.



EUROPA2POINT














V sobotu 11.6. sa konala už od deviatej ráno súťaž o červené Ferrari s rádiom Europa 2. A pred trnavským klubom Europa2Point nebola vôbec nuda, deň plný súťaží doplnili svojim vystúpením aj The Pastels a tanečníčky z Freak Dance Company.



ENVIRO OSCAR 2011













18.10. 2011 uskutočnilo slávnostné vyhlásenie výsledkov 4. ročníka Národnej Enviro Súťaže Slovenska – NESS 2011. V rámci bohatého programu vystúpili aj The Pastels.





BAL DES FOUS















26.11. sa konala v Gallerii Cvernovka neverejná akcia s názvom Ples Bláznov, kde všetci účastníci museli prísť v kostýme nejakej hollywodskej postavy. Už tak zaujímavý večer ešte vylepšili svojim vystúpením aj The Pastels.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára