indexpic

indexpic

18. 2. 2011

NEWS Archive´11

 

OVB Športovec roka 2011
30.12.2011










Slávnostné predávanie cien OVB Športovec roka 2011, ktoré sa vysielalo na Markíze v priamom prenose o 20:00 v stredu 21. decembra malo veľmi bohatý program. V jednom speváckom čísle sa na javisku objavili aj tanečníci z The Pastels Sako a Tony, ktorí doplnili vystúpenie Gabiky Gunčíkovej v štýle Beyoncé. Video si môžete pozrieť na Youtube ďakujeme MrTomoProduction.



Love or Race
26.12.2011












Párty po druhom ročníku pretekov na "lavóroch" pod názvom LOVE OR RACE prebehne v sobotu 7. januára 2012 od 19:30 hod. priamo pod svahmi Chopku v hudobnom klube Happy End okrem hudobných vystúpení sa môžete tešiť aj na tanečné v podaní skupín The Pastels a Ladylicious. Lístky na event už môžete zakúpiť na ticketportal.sk za 10 Eur.




Užite si sviatky a podporujte Pastelky aj v roku 2012!
24.12.2011












Ďakujeme všetkým návštevníkom našej fanstránky a prajeme Vám čo najpohodovejšie vianočné sviatky plné radosti, tanca a splnených prianí a navštívte nás aj v roku 2012!





Vystúpenie v Auparku BA
23.12.2011











V rámci testovania fotoaparátu Sony SLT A77 na stránke ephoto.sk si môžete pozrieť HD video, kde sú zábery aj z freestyleového vystúpenia The Pastels v bratislavskom Auparku, pre nedočkavcov Pastelky uvidíte vo videu od 2:40.






Antivírové Pastelky
19.12.2011













Spoločnosť AVG v ČR oslávila začiatkom septembra uvedenie svojho nového produktu AVG 2012, na veľkej párty v Občanské plovárně. Hostia si mohli nechať namaľovať AVG karikatúru a vrcholom večera bolo vystúpenie jednej z najobľúbenejších tanečných skupín v Čechách a na Slovensku The Pastels. Viac fotiek z eventu nájdete na FB profile Best Communications.





3 Pastelky v žilinskom Auparku
18.12.2011







Ako sme už predtým písali The Pastels boli v posledných týždňoch na tour po slovenských Auparkoch a aby postíhali viac rozdelili sa na polku , tak ste mohli vidieť vždy len 3 až 4 členov. Túto nedeľu zašli aj do Žiliny aby opäť podporili novú službu od Orangeu zvanú MusicJet. Do Žiliny to nemáme ďaleko a tak tu máte pár fotiek z freestyleového vystúpenia, kde každý z nich ukázal to, v čom je najlepší, Marow dával poppin' a Lego s Braňom zas breakdance.






Nie až tak "fun" fest...
17.12.2011













Prvý ročník Fun Festu 2011 v piatok večer v Aréne Brezno vyzeral na začiatku bezproblémovo. Asi tisícka ľudí čakala na tanečné formácie Breakfans, The Pastels a Old School Brothers. Počas ich energického vystúpenia prichádzali ďalší fanúšikovia a hudobní nadšenci skupín Horkýže Slíže a Inekafe. Tanečné skupiny to na pódiu riadne rozbalili a predstavovali tú lepšiu časť festivalového večera, čo prišlo potom sa dočítate na stránke tvnoviny.sk. Fotky z eventu si môžete pozrieť na bbonline.sk.







Fun Fest Brezno
16.12.2011











Už o pár hodín sa môžete tešiť na festival plný dobrej hudby, tanca a zábavy. V Aréne Brezno to rozprúdia najlepšie slovenské tanečné skupiny ako Old School Brothers, Breakfans a The Pastels! Celý program nájdete na oficiálnej stránke festivalu funfest.sk. Lístky môžete kúpiť na mieste alebo cez ticketportal.sk a event nájdete aj na Facebook.




Vianočná oslava TV JOJ
15.12.2011


Jojkári sa vo štvrtok 8.12. stretli na veľkej vianočnej párty. Pod jednou strechou ste tak mohli stretnúť každého, kto pre vás dennodenne pripravuje televízne vysielanie. Príjemnú atmosféru doplnilo aj vystúpenie kapely Para a samozrejme nesmeli chýbať talentovaní The Pastels. Video nájdete na topstar.noviny.sk.





Pastelky Auparkujú
12.12.2011











V posledných dňoch ste mohli v nákupných centrách Aupark po celom Slovensku vidieť vystupovať našich najtalentovanejších tanečníkov The Pastels a ešte máte stále šancu ich vidieť tancovať na vlastné oči. Po mestách Bratislava, Trnava, Piešťany, Košice, Nitra, Prešov a Poprad zavítajú tento víkend aj do Banskej Bystrice a v nedeľu 18.12. okolo 16-tej do žilinského Auparku, kde vystúpia aj Ladylicious.





Už máte MusicJet?
10.12.2011

Aj chalani z The Pastels sa zabávajú so službou Music Jet od Orange-u. Príďte si spríjemniť nakupovanie do obchodného centra dnes 10.12.2011 v Košiciach v Auparku a tiež 10.12.2011 v Trenčíne v Laugaricio store. Môžete si dojsť aj pre podpis od chalanov a checknete Music Jet.





Nový klip Rytmusa
9.12.2011









Spolupráca medzi slovenským kráľom rapu Rytmusom a najlepšou tanečnou skupinou The Pastels pokračuje ďalej a v najnovšom klipe k piesni Nehľadám z jeho novému albumu Fenomén sa objavil aj Ondro Antálek.





Pastelky použili zubné kefky
8.12.2011











Chalani z The Pastels si včera v bratislavskom klube Loft splnili zodpovednú úlohu krstných otcov a pekne vyčistili zubnými kefkami nový maxisingel Thomasa Puskailera. Pár fotiek z eventu nájdete na stránke cas.sk a krátke video z krstu si môžete pozrieť na metoo.sk




Krst albumu Thomasa Puskailera
7.12.2011












Dnes 7.decembra sa v bratislavskom klube Loft na ulici Továrenská 14 od siedmej večer uskutoční krst nového maxisinglu od Thomasa Puskailera a prídu aj The Pastels takže sa môžete tešiť na tanečné aj spevácke vystúpenie z muzikálu Boyband, kde hral aj Ondro.





Návrat Príbehu Ulice I
6.12.2011












Dňa 17. decembra sa uskutoční v divadle Aréna legendárne predstavenie Príbeh Ulice , ktoré sa stalo najúspešnejším slovenským muzikálom v histórii. Napriek tomu, že sa predstavenie po obrovskom úspechu, ktoré slávilo na Slovensku a v Prahe rok a pol nehralo autori idú obnoviť predstavenie a dokonca ho natočiť pre STV.




MusicJet v Auparku
3.12.2011






3.12. a 4.12. v popoludňajších hodinách zamierte do bratislavského Auparku na skvelé vystúpenie The Pastels a Ladylicious. Súčasťou bude aj prezentácia novej služby Music Jet od Orangeu. Hafo trackov si môžete stiahnuť do počítača, alebo ako dátový balík do mobilu v predajni Orange v Auparku.




Bal Des Fous
1.12.2011











Poslednú novembrovú sobotu 26.11. sa konala v Gallerii Cvernovka neverejná akcia s názvom Ples bláznov, kde všetci účastníci museli prísť v kostýme nejakej hollywodskej postavy. Už tak zaujímavý večer ešte vylepšili svojim vystúpením aj The Pastels nakoniec pozrite si sami podľa fotiek, ktoré sú dostupné na stránke renemiko.com.




DFA 2012
30.11.2011













Crew VS Crew, CZ a SK crews proti sebe, special showcases, Semtex, T-BASS. Battly, show a oveľa viac čaká na všetkých tanečníkov a milovníkov tanca. DanceFloor Attack 7.0 to v novom roku odpáli 21.1.2012  v KC ALDIS Hradec Králové, kde uvidíte battle o najlepšiu československú streetdance crew. V minulom ročníku 6.0 vystúpila aj talentovaná slovenská crew The Pastels, pre tých, ktorí tam neboli TU je zostrih momentov z tejto tanečnej akcie.




Autogramiáda v Nitre
24.11.2011
















V rámci tour s muzikálom Príbeh Ulice 2 sa tiež konala v Nitre 27.10. podpisová akcia v Nike Store v nákupnom centre Galéria Mlyny a tu je ešte pár fotiek, ktoré nájdete na FB Mlyny Nitra.




Slovak Gold Dance Edition
22.11.2011













V sobotu 10.decembra od 16.00 sa v trnavskej DK Kopánka pod záštitou KTŠ Tyrnavia, Dancefamily a Streetcom uskutoční jedinečné stretnutie a exhibícia slovenských tanečníkov. Prostredníctvom zaujímavého battlu, kde vo viacerých kolách zatancujú na svoju vlastnoručne vybranú hudbu. Z Pastelkáčov sa tu určite objaví Marow a možno aj ďalší. Vstupné na akciu je 2 €.




Otvorenie košického Auparku
19.11.2011













Pastelky spríjemnili tretí deň otvárania nového nákupného centra Aupark v Košiciach a zatancovať si s nimi mohli dokonca aj tanca-chtiví návštevníci, fotky zo sobotného dňa nájdete už na stránke auparkkosice.sk. Hafo fotiek od šikovného fotografa Tomáša Maceja nájdete na jeho FB profile M&S photography a ďalšie coolové fotky má na FB Reefe fotograf Peter Kováč.




Fun Fest Brezno
17.11.2011












Všetci sa môžete tešiť na skvelú decembrovú zábavu už o necelý mesiac 16.12. na festivale Fun Fest Brezno 2011.O to aby sa počas podujatia nikto nenudil sa postarajú aj tanečné hviezdy ako The Pastels, Breakfans a Old School Brothers. Všetko to začne o 19.00 v aréne Brezno a môžete sa tešiť aj na oficiálnu After party v Sirius klube. Lístky sa dajú kúpiť na ticketportal.sk.





The World of Hip Hop
15.11.2011













V Prahe v klube K4 na ulici Celetná 20 sa tento štvrtok 17.11. od 18:00 večer uskutoční skutočne zaujímavá akcia venovaná čínskemu a africkému hip hopu. O šiestej je na programe prezentácia Pavla Dvořáka Break-dance v modernej Číne a break-dance ukážky od tanečníkov Tony Porucha, Viktor Mugli a Skunk-fu. Ďalej uvidíte dokument o raperovi z Keňe a koncert raperského dua Guys Clan z Konga, všetko zakončí afterparty po jedenástej. Event nájdete aj na Facebooku.






Kilowatt spot
14.11.2011







Už dávnejšie sme spomínali, že The Pastels sa zúčastnili natáčania spotu pre nový coolový bar v Trnave s názvom Kilowatt. A konečne si ho už môžete pozrieť v plnej kráse na Youtube kanály kilowattbar. V spote sa okrem Pastelkáčov objavili aj známe tanečníčky zo skupiny Ladylicious a Dj Lucco.




Nová Pastelka
13.11.2011









Zdá sa, že Pastelkáči majú ďalšieho čestného člena tzv. honorary crew member, ktorý dopĺňa ich skupinu na mnohých vystúpeniach, keď niektorý z členov nemôže vystupovať. Na poslednom vystúpení v show Česko Slovensko Má Talent však tancoval spolu so všetkými Pastelkami v bielej mikine. Tak pre vás, ktorí ho ešte nepoznáte je to Braňo ´´Samfopaa´´ Polák, veľmi šikovný tanečník bývalý člen skupiny Superheroes.



Fotky z ČSMT 2
11.11.2011













Šikovný fotograf Zdenko Hanout sprevádzal The Pastels na ich ceste v prvom ročníku talentovej súťaže Česko Slovensko Má Talent ,nafotil nielen ich prvé promo fotky, ale aj všetky ich vystúpenia v tejto show. Aj v druhom ročníku sa objavili ako čestní hostia v 1.semifinálovom kole a kvalitné fotky si už môžete pozrieť na FB profile Zdenko Hanout (photographer).





Vlastný projekt The Pastels!
8.11.2011
















Počas prvého semifinále ČSMT 2, kde si pozorný divák mohol všimnúť aj náš titulný obrázok z fanstránky, sme sa okrem mien postupujúcich dozvedeli aj novinky od bývalých finalistov The Pastels. Tí zabili show s Rytmusom pred Rozhodnutím a oznámili aj, že pripravujú svoj vlastný tanečný projekt, tak sa máme na čo tešiť. Novinky prezradili aj v rozhovore zo zákulisia, ktorý si môžete pozrieť na csmatalent.cz






Pastels a Rytmus spravili shäow
7.11.2011


Túto nedeľu sa začali živé prenosy druhého ročníka talentovej šou Česko Slovensko Má Talent z Incheba arény v Bratislave. Po výkonoch súťažiacich a pred rozhodnutím o postupujúcich sa na pódiu objavili talentovaní Pastelkáči a Rytmus, ktorí divákov odrovnali poriadnou šou, video už nájdete na oficiálnom Youtube kanále Rytmusa.



Pastelky v ČSMT II
3.11.2011

















Už druhý ročník úspešnej talentovej show Česko Slovensko Má Talent ukončil svoje castingové kolá a začína sa tvrdý boj o postup do finále. V prvom živom prenose z Incheba arény v Bratislave už túto nedeľu 6.11. budete mať možnosť vidieť okrem nových súťažiacich aj staré známe tváre finalistov z prvého ročníka súťaže, áno presne tak naživo tu vystúpia The Pastels. Tak to určite nepremeškajte. Nadupanú audioupútavku si môžete vypočuť na soundcloud.com. Ich vystúpenie by malo byť pred rozhodnutím, tak si k tej show určite spravte pukance :)






Príbeh Ulice 2 v BB
1.11.2011













Poslednou zastávkou na Tour muzikálu Príbeh Ulice 2 bolo mesto Banská Bystrica, kde 29.10. v Športovej hale Štiavničky vystúpili talentovaní tanečníci, herci a ako špeciálny hosť speváčka Tina. Fotky z tohoto podujatia nájdete na FB profile Monkey Business Records.





Príbeh Ulice 2 Tour Afterparty
31.10.2011













Tvorcovia slovenského hip hopového muzikálu Príbeh Ulice 2 boli spolu s účinkujúcimi osláviť blížiaci sa koniec úspešnej tour v slovenských mestách po jednom z posledných predstavení v Nitre 27.10. Fotky z akcie v nitrianskom bowlingovom klube nájdete na FB profile Bowling Club Klokočina.





Otvorenie košického Auparku
30.10.2011


















Aupark Košice otvorí svoje brány verejnosti na východnom Slovensku vo štvrtok, 10.novembra 2011. V poradí už štvrtý Aupark prichádza do druhého najväčšieho mesta na Slovensku a pripravuje skvelý otvárací program, ktorý potrvá od štvrtku do soboty. Vystúpia tu umelci ako Mária Čírová, Vidiek, Boyband, Zdenka Predná a nesmú chýbať ani The Pastels, ktorí zatancujú v sobotu 12.11.






Dotyk Svetla 2 foto
28.10.2011













6.októbra sa konal v Leviciach už druhý krát benefičný koncert s názvom Dotyk Svetla, s cieľom vyzbierať peniaze pre ťažko chorého chlapca. Akciu prišli podporiť aj Pastelky a fotky z tejto charitatívnej udalosti nájdete na FB profile Dotyk Svetla Official.




Autogramiáda v NIKE shope
27.10.2011













Nepremeškajte možnosť získať podpisy našich obľúbených Pasteliek a zároveň nakúpiť coolové veci v Nike obchode. V rámci tour s muzikálom Príbeh Ulice 2 sa totiž koná o 17:00  v mestách Nitra 27.10. podpisová akcia v Nike Store v nákupnom centre Galéria Mlyny a 29.10. v Nike Store Banská Bystrica v Europa Shopping Center. Krátke video z podpisovačky v Nitre uploadol na svoj Youtube kanál danterious.



Enviro Oscar 2011
24.10.2011












V nedeľu 23.10. krátko po 5 ráno ste si na Jednotke mohli pozrieť záznam zo slávnostného odovzdávania cien víťazom Národnej envirosúťaže Slovenska 2011. Na oživenie slávnostného večera vystúpili aj The Pastels a ak ste nestihli vstať a pozrieť si to, tak videá nájdete už na Youtube vďaka slovakvid a swatmenVEVO za upload.





Príbeh Ulice II Live
22.10.2011














Zabité tanečné variačky, hustá hudba a výborné herecké výkony plus špeciálny hosť Tina, takto sa dá v skratke opísať, čo som dnes videla spolu s plnou športovou halou v Martine. Video z live predstavenia exkluzívne natočil a dal na svoj Youtube Danter. Ak ste takú atmosféru nezažili, tak určite nezmeškajte muzikál Príbeh Ulice 2 vo vašom meste, tour totiž pokračuje a po Košiciach a Martine môžete tento nadupaný hip hopový muzikál vidieť v Nitre a Banskej Bystrici. Fotky z vystúpenia v Martine nájdete na FB profile Adriána Danaja, ďakujeme.















Pár fotiek z predstavenia Košiciach už uploadol na FB šikovný fotograf  Radoslav Kostin, ďakujeme.





Maxclub párty
21.10.2011


















Pastelky spríjemnili sobotný večer 15.10. návštevníkom klubu Maxclub v Krušovciach, množstvo fotiek z tejto akcie už nájdete na stránke maxclub.sk. Video s Pastelkáčmi nájdete na Youtube vďaka dril007 za upload.




Pastelky učili kanoistov popping
20.10.2011











Veľmi zábavné video z tanečnej lekcie, ktorú dávali The Pastels najlepším slovenským vodným športovcom pri príležitosti slávnostného otvorenia 34. majstrovstiev sveta vo vodnom slalome si môžete pozrieť na stránke osporte.sk.





DANCE SHOW
19.10.2011














V piatok 14.10.2011 sa od šiestej večer konala v bratislavskom ISTROPOLISe celoslovenská prehliadka tanečných skupín Dance Show 2011 v štýloch hip hop, disco, scénické a open. Ako špeciálni hostia tu vystúpili tanečníci The Pastels a spevák Robo Opatovský. Na fotke zo zákulisia sú s tanečníčkami zo skupiny Silver. Videá z akcie nájdete na Youtube vďaka Nuniiite za upload.





Príbeh Ulice II Tour je tu
18.10.2011














Už zajtra máte možnosť vidieť pokračovanie hip hopového muzikálu Príbeh Ulice II v Infinity Aréne v Košiciach, kde bude špeciálnym hosťom Rytmus tak si to určite nenechajte újsť, na stránke zlavadna.sk môžete ešte získať aj zľavu na vstupenky. Ďalšie predstavenia budú 22.10. v Martine (v Športovej Hale Podháj), 27.10. v Nitre (v Športovej Hale Klokočina) a 29.10. v Banskej Bystrici (v Športovej Hale Štiavničky) a lístky môžete zakúpiť cez ticketportal.sk.





The Pastels a Neo Percussio mash up
15.10.2011










Podľa oficiálnej webovej stránky talentovaného hudobného zoskupenia Neo Percussio sa v slovenskom národnom divadle v Bratislave konalo 7.10.2011 špeciálne vystúpenie, ktoré spojilo ich bubenícke umenie s tanečným umením skupiny The Pastels.



Pastelky na Workshope
13.10.2011


24. septembra mali všetci tanečníci v Bratislave sviatok, konal sa tu totiž workshop s dvoma z najlepších amerických choreografov. Mari Martin a Keone Madrid sa prišli na Slovensko podeliť o svoje tanečné umenie v LA style hip hope. V rámci projektu United Movement ste sa mohli zúčastniť tohoto skvelého workshopu a stretnúť tam aj členov našej najznámejšej tanečnej skupiny Tonyho, Dantera a Ondra. Atmosféru workshopu vám pripomenie toto video z Youtube.



VIP Inspiration MIAU PARTY
11.10.2011

















Táto výnimočná dámska párty sa uskutoční 14. 10. 2011 o 19:00 v štvorhviezdičkovom hoteli GATE ONE, kde na vás čaká diamantový Martini welcome drink, módna show dámskeho aj pánskeho oblečenia, vystúpenie tanečnej skupiny THE PASTELS a mnoho ďalších zaujímavostí. Akcia je určená iba pre ženy, vstup mužov možný po 24:00h. Na stránke shopcity.sk máte možnosť si zakúpiť CityKupón len za 25 € v pôvodnej hodnote 70 € na túto exkluzívnu dámsku VIP Inspiration Miau Party.


Potetovaná Pastelka
10.10.2011















Asi ste si všimli, že sa na akciách v poslednej dobe The Pastels ukázali vždy bez jedného člena a to Tonyho. Jeho absencia však je našťastie len dočasná, lebo si dal spraviť nové tetovanie na chrbte a takisto aj doplniť rukáv na celej ruke. Takže potrvá istý čas, kým sa mu to zahojí a bude to zas môcť rozbaliť svojimi breakovými pohybmi na pódiách. Ak by ste chceli vidieť ako taký tetovací proces vyzerá Tony vám to natočil s Go-Pro kamerou a môžete si to pozrieť na vimeo.com.



Art of Being
9.10.2011















V Prostějove sa túto sobotu 8.10. pod záštitou TS Free Dance konala od 13:00 až do večera tanečná akcia pod názvom Art of Being. Bola spojená s výstavou pouličného umenia, fotiek, filmov a grafitov v snahe podporiť street dance a hip hopovú kultúru. V rámci breakdance battlov sa v porote predstavili okrem Iggyho z BezMasaCrew aj dvaja Pastelkáči Tony a LegoLass. Fotky z eventu už nájdete na FB a uploadol ich Lukáš T. a ďalšie od Renáty G..






Havana Cultura Party
7.10.2011













Noc plná energie, hudby a tanca v spoločnosti ľudí ako Čistychov, DJ Perrito,Viktor Hazard a Mišo Biely, DJ Mess,  Cafe del fun a The Pastels sa konala v piatok 30. septembra v Starej tržnici v Bratislave. Fotky z tejto akcie už nájdete na FB profile Havana Club Slovensko.


Dotyk Svetla v Leviciach
6.10.2011


















Dnes sa od 16:00 konal v Leviciach benefičný koncert s názvom Dotyk Svetla, s cieľom vyzbierať peniaze pre ťažko chorého chlapca menom Jožko. Program bol plný skvelých tanečníkov a hudobných interprétov ako NH6, Čistychov, Gramo Rokkaz, Supreme All StarZ a samozrejme túto dobrú vec prišli podporiť aj The Pastels.


JOJka v Trenčíne
5.10.2011



















Televízia JOJ sa 25.9.2011 zastavila v meste Trenčín, kde sa spomedzi mnohých známych jojkárskych tvárí ukázali aj finalisti talentovej súťaže ČSMT The Pastels. Trenčania ich mohli vidieť nielen tancovať, ale sa s nimi aj odfotiť a dostať ich autogramy. Pár fotiek od fotografa Martina Magála z akcie nájdete na stránkach gregi.net - časť 1 a gregi.net - časť 2.




Pozvánka na PU2
4.10.2011












Členovia The Pastels a speváčka Tina vás všetkých vo videu, ktoré nájdete na Youtube osobne pozývajú na muzikál Príbeh Ulice 2. V nasledujúcich týždňoch ho budete môcť vidieť v niekoľkých slovenských mestách a to 20.10. v Košiciach, 22.10. v Martine, 27.10. v Nitre a 29.10. v Banskej Bystrici. Lístky už môžete zakúpiť cez ticketportal.sk.




United Movement workshop
29.9.2011













24.septembra sa v športovej hale na Pasienkoch v Bratislave konal skutočne kvalitný tanečný workshop. Pod záštitou United Movement na Slovensko po prvý krát prišiel až z Californie talentovaný a v Amerike slávny tanečný pár Keone Madrid a Mariel Martin. Obaja sú držiteľmi ocenení World of Dance za najlepšieho choreografa a pôsobia v tanečnom zoskupení Movement Lifestyle. Na workshope sa objavilo plno známych slovenských tanečníkov a samozrejme tam nesmeli chýbať ani The Pastels, v zastúpení bratov Dantera a Ondra.


Detský tábor s Pastelkami
29.9.2011


Viac ako 40 detí toto leto strávilo v detskom tábore v Jasnej v Nízkych Tatrách. A o zábavu mali postarané nielen vďaka množstvu atrakcií, ale mohli si zatancovať s najpopulárnejšou slovenskou tanečnou formáciou The Pastels, ktorá sa od detí tiež niečo málo naučila :)


Pastels E-Shop
28.9.2011


















Dnes bol spustený e-shop s tričkami a mikinami s nápisom The Pastels na oficiálnom profile ich značky Star Shit. Nájdete tam pri každom tričku cenu a dostupné veľkosti, tak veselo objednávajte.



The Pastels Star Shit
23.9.2011

StarShit are you ready? from lajkz on Vimeo.

The Pastels prichádzajú s novou kolekciou tričiek s názvom ich tanečnej skupiny a design je skutočne coolový, podobný ako majú slávne tanečné skupiny zo zahraničia alebo tanečné kempy, takže určite stoja za to. Zatiaľ ešte nie je známa cena alebo možnosti objednania, ale farené kombinácie už môžete vidieť v promo videu, ktoré vidno hore. Pre všetky ďalšie informácie ohľadom tričiek sledujte FB stránku s názvom Star Shit.





Priamy prenos novín TV JOJ z BB
18.9.2011
















Večerné vystúpenie tanečnej skupiny The Pastels z akcie JOJka v meste, tentokrát v priamom prenose z Banskej Bystrice z 18.9. si môžete pozrieť v relácii Noviny TV JOJ naživo v archíve joj.sk. FOTO od Branislava Račka nájdete na bbonline.sk.



Pastels v KE s Go-Pro
17.9.2011













Chalani z The Pastels si svoje vystúpenie z 11.9. v Košiciach počas projektu JOJka v meste natočili aj na Go-Pro kameru a na Youtube už si toto video môžete pozrieť.



Info
16.9.2011









V prvom rade veľmi pekne ďakujeme všetkým pravidelným i nepravidelným návštevníkom našej fanstránky už máme cez 9 000 videní, čo sme nečakali. Ďakujeme. A inak sa môžete tešiť na nový design tričiek Pastelkáčov,ktorý bude čoskoro v predaji aj pre fanúšikov, takže checkujte FB profil The Pastels!



Pastelky v kánoe
15.9.2011













Na sociálnej sieti FB nájdete fotoalbum od Mon Hurbanovej zo svetového šampionátu ICF Canoe Slalom 2011, ktorý sa konal 6.9. v Areály vodných športov v Čunove, kde The Pastels vo večernej šou vykúzlili úsmev aj na tvárach unavených športovcov, keď ich naučili pár coolových tanečných zostáv.




JOJka v Košiciach
14.9.2011










Televízia JOJ opäť navštívi tri slovenské mestá v rámci projektu JOJka v meste. Prvou zastávkou boli 11.9. Košice a v bohatom programe sa ako finalisti súťaže Česko Slovensko Má Talent predstavili aj The Pastels, ktorí zatancovali novú vlastnú choreografiu a časť z druhého pokračovania slovenského hip-hopového muzikálu Príbeh Ulice II. Fotky nájdete na stránke kosice-foto.webnode.sk a videá si môžete pozrieť aj na kanály Youtube od užívateľa Tibino113.


Spot pre Kilowatt
13.9.2011












Pastelky sa opäť objavia v promo videu a to k novému music baru Kilowatt, ktorý otvorili v Trnave na Trojičnom Námestí 4. Chalani natočili svoju prácu na tomto spote opäť na video s pomocou kamery Go-Pro, pozrieť si to môžete na kanály Youtube.
 


Príbeh Ulice II točené s Go-Pro
12.9.2011












Ako sme už písali, The Pastels odštartovali slovenské turné s muzikálom Príbeh Ulice II a prvé vystúpenie mali v Trnave, odkiaľ je aj ďalšie video, ktoré natočil Danter s Go-Pro kamerou, pozrieť si ho môžete na Youtube a ďalšie videá nájdete na kanály goproslovak.



Dáme Havanu?
10.9.2011












Keď neviete kam zájsť koncom septembra tak stránka citylife.sk vám ponúka blížiacu sa Havana Cultura Party. Noc plná energie, hudby a tanca v spoločnosti ľudí ako Čistychov, DJ Perrito, Viktor Hazard + Mišo Biely, DJ Mess, The Pastels a Cafe del fun. Plus výlet na Kubu pre jedného z vás. To všetko v piatok 30. septembra v Starej tržnici v Bratislave.


Príbeh Ulice II TOUR
9.9.2011













A je to tu! Dlho očakávané turné druhého pokračovania hip-hopového muzikálu Príbeh Ulice po slovenských mestách sa začalo. Na FB profiloch Príbeh Ulice 2 a The Pastels už nájdete dátumy a jednotlivé mestá, do ktorých chalani zavítajú v nasledujúcich týždňoch. Ak ste ich náhodou ešte nevideli, tak tu sú.
9.9.2011 - 20:30 - TRNAVA, Amfiteater
14.9.2011 - 19:00 - BRATISLAVA, Nova scena
20.10.2011 - KOSICE, Infinity Arena
22.10.2011 - MARTIN, SH Podhaj
27.10.2011 - NITRA, SH Klokocina
29.10.2011 - BANSKA BYSTRICA, SH Stiavnicky




Go-Pro s The Pastels
6.9.2011











Členovia The Pastels sa zapojili do promo aktivít pre Go-Pro komunitu, ktorá používa novú najmenšiu bezdrôtovú a pripevniteľnú kameru, ktorou môžete natočiť akékoľvek aj extrémne videá vo full HD kvalite, tak si pozrite čo zaujímavé natočili Danter a Tony. Viac info na go-pro.sk.




Bežme po Prahe s The Pastels
2.9.2011



















Zajtra 3.9. sa v Prahe začína maratón Nike Run Prague v Areáli Žlutých lázní to začne už od 9.00 a samotný beh štartuje o 14.00. Zaujímavá bude určite aj After Run Party od 16.00, kde sa medzi inými predstavia aj The Pastels, ktorí mimochodom už výrazne viac informujú o svojich novinkách na ich FB profile.





Pastelka vo Fun Rádiu
1.9.2011












Jeden z členov tanečného zoskupenia The Pastels, nám známy ako LegoLass, sa objavil v reklamnom spote na Fun rádio spolu s tanečníčkou z Freak Dance Company Veronikou Ferancovou. Ak ste tento  energický a milý spot ešte nevideli v TV môžete si ho pozrieť na Youtube.





The Pastels tričká s novým dizajnom
31.8.2011













Na FB profile jedného z členov Pasteliek sa objavila fotka tričiek s novým designom názvu tejto najpopulárnejšej slovenskej tanečnej skupiny, tak dúfajme, že takéto coolové tričká s nápisom The Pastels budú dostupné aj pre fanúšikov.



SH Workshopy
30.8.2011


















Tanečná škola SH UNIVERSITY poriada od 31.8. do 4.9. hip hop a street dance workshopy známych českých a slovenských lektorov v Squash centre na ulici Pionierska 2, kde medzi inými bude mať hodiny aj Marek Marow Homola, takže, kto má záujem naučiť sa nejaké nové moves,určite si túto akciu nenechajte ujsť.



Párty s Lady Mel
26.8.2011














Dnes má Lady Mel, ktorá práve dorazila z celoeurópskeho turné s Kanye Westom od ôsmej hodiny večer v SummerClube Incheba veľkú párty, kde sa objavia aj členovia Hip Hop Fakulty. Vstupné je 5€ takže kto má čas a býva v hlavnom meste, tak si to nenechajte újsť a určite tam stretnete aj Marowa :)


Promo a info
20.8.2011








Na oficiálnej stránke hip hopového muzikálu Príbeh Ulice II už nájdete v sekcii obsadenie aj nové promo fotky tanečníkov z The Pastels. A krátke info o nich vrátane ich celého mena, ktoré možno niektorým ešte stále nie je známe.



Tanečné sústredko DS studia
19.8.2011


















D.S. STUDIO Košice je tanečná škola, ktorá vznikla spojením skupín Dancecoholics /2007/ a Speedy /2001/ a toto leto pripravili pre tanečníkov super letné sústredenie od 22.-27.8. na Zelenom Brehu s názvom Summer 2011. Pre účastníkov sú v ponuke workshopy od takých skvelých tanečníkov ako sú Marow a Danter z The Pastels, viac info o akcii nájdete na stránke tanečnej školy DS-studio alebo v eventoch na Facebooku.




ČSMT II upútavka
18.8.2011


Televízia JOJ a Prima už odvysielala novú upútavku na druhú sériu talentovej súťaže Česko Slovensko Má Talent, ktorá sa začne vysielať už na jeseň. V ukážke sa okrem moderátorov a porotcov objavili aj bývalí finalisti The Pastels.



Duchonka Music Summer
17.8.2011













V dňoch 5.-6.8.2011 sa konal v poradí už tretí, zo série letných festivalov Orange JOJ Music Summer, kde ste okrem množstva známych spevákov a hercov mohli vidieť aj The Pastels. Pre viac fotiek stačí navštíviť oficiálnu stránku duchonkafest.sk.



Pastelkové Teleráno
15.8.2011










Pondelkové ráno spríjemnili divákom televízie Markíza tanečníci z The Pastels a Freak Dance Company, ktorí svojim tancom oživili jednotlivé vstupy v relácii Teleráno. Choreograf Miňo Kereš tiež oznámil, že sa už pomaly chystajú na jesenné turné po slovenských mestách s muzikálom Príbeh Ulice II. Takže aj po prázdninách sa je na čo tešiť. Celé video z relácie nájdete v archíve TV Markíza.





T-Music city KE foto
5.8.2011














Na facebookovom profile telefónneho operátora T-Mobile si už môžete prezrieť fotky z hip hop stageu, kde v rámci akcie Music City v Košiciach vystúpili aj Pastelky.



Mirage článok
1.8.2011













V najnovšom vydaní mesačníka obchodného centra Mirage na júl a august nájdete aj menší článok o vystúpení The Pastels, ktoré sa konalo v piatok 24.júna, aj s pár fotkami. Celé dvojčíslo si môžete prezrieť online TU.


Orange Joj Music Summer - Ružiná
27.7.2011













Aj nedávny víkend (22.-23. júla)  ponúkol to najlepšie z hudby slovenskej i českej produkcie na v poradí druhom zo štyroch Orange JOJ Music Summer podujatí, tentokrát Ružiná. Okrem koncertov bola opäť na programe aj autogramiáda známych Jojkárov a The Pastels v orange oáze naučili tanca-chtivých svoje choreografie. Malú reportáž si môžete pozrieť na stránke huste.tv.



100 rokov levického futbalu
17.7.2011














1.a 2.júla mesto Levice oslavovalo v rámci podujatia storočnice levického futbalu a v bohatom programe vystúpilo niekoľko hviezd slovenského šoubiznisu Tina, Patrik Žiga, skupina Vidiek, BOY BAND, Martin Harich, THE PASTELS show, Gabriela Gunčíková, Betka Kolečkářová, Michal Šeps a ďalší.



Proma Frajdej
16.7.2011













V piatok večer 15.7.2011 sa v Trnave konala akcia Proma Frajdej v Sade Antona Bernoláka, kde sa predstavili miestnemu publiku mladé trnavské kapely a zároveň aj zaujímavé tanečné exhibície aj v podaní chalanov z The Pastels, svoje bboy skills tu ukázali Tony a LegoLass. Fotky z akcie nájdete na FB profiloch Proma Frajdej a Patrik Andelíček Miklovič.



Making Of J*BE
15.7.2011












Na kanále Youtube od Rytmusa už nájdete aj video z natáčania klipu Jebe, až teraz sme zistili, že sa to vlastne točilo v priestoroch výstaviska v Brne, kde sa konali priame prenosy z prvého ročníka súťaže Česko Slovensko Má Talent.


Rodinný deň KIA
3.7.2011














V sobotu 2.júla vystúpili Pastelky ako súčasť programu pre zamestnancov a rodinných príslušníkov automobilového závodu KIA v Tepličke nad Váhom na podujatí Rodinný deň Kia, ktoré moderovali Dano Dangl a Roman Pomajbo.



100 rokov futbalu
1.7.2011












Pre návštevníkov futbalového štadióna v Leviciach je pripravený kultúrno-športový program na tento víkend, ktorý začne už v piatok 1.7. rôznymi tanečnými a športovými vystúpeniami o 19:20 je na programe Boyband muzikál, kde hrá aj Ondro Antálek. V sobotu 2.7. si môžete vychutnať tanečné vystúpenie The Pastels hneď niekoľkokrát, začnú už o 14:30 potom o 18:30 v The Pastels Show a samozrejme nemôže chýbať ani Príbeh Ulice od 20:30, takže v Leviciach to bude stáť za to a čo je super, vstup je voľný.



Jumbo Dance Show 2011
30.6.2011













Nové fotky od profesionálneho fotografa Zdenka Hanouta z vystúpenia The Pastels v Jumbo Dance Show nájdete na jeho FB profile. A video ukážku zo show už chalani z lajkz zavesili na Youtube.



Dance Show 2011 Trnava
27.6.2011











Klub tanečného športu Tyrnavia usporiadal v nedeľu ďalší ročník Dance Show, kde sa predstavili tanečné talenty z mesta Trnava. A keďže polovica zoskupenia The Pastels pochádza tiež z Trnavy obohatili túto show Tony, Marrow a LegoLass aj svojím tanečným umením. Fotky z akcie od fotografa Juraja Bohunického si môžete pozrieť na ktstyrnavia.sk.



Meet 'n' Greet v OC Mirage
25.6.2011









V piatok 24.6. sme boli pozrieť vystúpenie Pasteliek v žilinskom OC Mirage v rámci akcií rockových koncertov a vystúpení. Ako inak to bol zážitok a chlapci to na podlahe zase rozbalili, tentokrát im síce chýbala polovica zostavy keďže tam nebol Marrow, Sako a LegoLass, ale zostavu prišiel doplniť Braňo 'Samfopaa' Polak takže sa bolo na čo dívať. V sekcii About Pastels máme fotku s ich podpismi zo steny v JOJ Café. Naše video z vystúpenia nájdete TU. A ďalšie fotky sú na FB profile JOJ Café.



Jumbo Dance Show
22.6.2011














19.6 usporiadala tanečná škola Jumbo Dance veľké podujatie plné nápaditých choreografií a vystúpení tanečníkov od najmenších až po veľkých a slávnych. Áno samozrejme tu nemohli chýbať The Pastels, ktorí sa predstavili v dvoch choreografiách, vlastnej a z Príbehu Ulice II. Fotky z akcie sú prístupné na FB profile Katky K.


Príbeh Ulice II v Trnave
21.6.2011


Hip-hopový muzikál Príbeh Ulice II sa po prvýkrát predstaví mimo Novej Scény a začína svoju Tour po slovenských mestách už 25.6. ho môžete vidieť v Amfiteátri v Trnave, odkiaľ pochádza tretina tanečníkov z The Pastels. Ďalšie termíny a mestá budú známe na oficiálnej stránke pribehulice2.sk.



Nové upútavky ČSMT II
20.6.2011














Finalisti prvej série ČSMT The Pastels a slovenský moderátor Pyco si spoločne zajamovali pri natáčaní nových upútaviek na druhé pokračovanie show Česko Slovensko Má Talent, ktoré pre lepší efekt točili v Bratislave neskoro večer. Viac info v článku na pluska.sk.




FOTKYYY
19.6.2011
















Podarilo sa nám nájsť nové fotogalérie z udeľovania cien Český Lev 2010 na stránke kinobox.cz a z akcie 3Media Party v Nitre na stránke radiomax.sk, tak stačí kliknúť na link a zobrazí sa galéria s množstvom nových fotiek Pasteliek.


OC Danubia 11. narodeniny
18.6.2011















Dnes 18. júna sa v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste v Bratislave, konala najväčšia oslava narodenín tohto obchodného centra, ktorá začala už o 10. hodine ráno. Okrem dobrej muziky, hviezd zo Superstar a sladkej torty ste mohli vidieť aj skvelé tanečné vystúpenia v podaní The Pastels z ČS má Talent, ktorí roztancovali nakupujúcich na pódiu o 11-tej. Už tu máme aj prvé fotky z akcie,stačí kliknúť na obrázok. Nejaké fotky nájdete aj na stránke martinharich.sk. A ďalšie fotky sú na oc-danubia.sk


Europa2Point
14.6.2011














V rámci roadshow rádia Europa 2 sa v sobotu 11.6. konala už od deviatej ráno súťaž o červené Ferrari Leoša Mareša pred klubom Europa2point v Trnave. V prestávke medzi súťažnými úlohami sa na pódiu objavili aj The Pastels a spríjemnili tak deň, ktorý ďalej pokračoval šľahačkovou vojnou a večernou párty v klube sponzorovanou značkou Fernet Stock Z Generation. Fotky z akcie nájdete na FB profile rádia Europa 2.



STRnight at Steps Club
13.6.2011














The Pastels to v sobotu 11.júna rozbalili na parkete vyhláseného trenčianskeho klubu Steps Club v rámci večera STRnight a fotky už nájdete na FB profile profesionálnej fotografky s názvom Andrea Viedenská Photography.



NIKE Photoshoot
13.6.2011














Tanečník Ondro Antálek a speváčka Tina spolu nafotili niekoľko veľmi farebných fotiek pre promo oblečenia športovej značky Nike, viac obrázkov z photoshootingu nájdete na FB profile speváčky Tiny.



Ministry of Fun
13.6.2011














Na oficiálnom webe banskobystrického klubu Ministry of Fun je už množstvo fotiek z piatkovej akcie v rámci špeciálnej edície, kde zahral DJ EKG a na parkete to rozprúdili The Pastels. Video s ich vystúpením už môžete skuknúť na Youtube vďaka TommyProgressive.


Festival v JB
12.6.2011












Už teraz si môžete kúpiť lístky na festival "V Bohunicách pri kaštieli", ktorý sa bude konať v dňoch 17. - 18. júna 2011 v amfiteátri v Jaslovských Bohuniciach, za predpredajovú cenu 6,- €. V rámci festivalu vystúpi Miro Šmajda, The Pastels, Silvayovci  a ďalší. Viac info na stránke web.jaslovskebohunice.sk.


Fotky z T-mobile music city
12.6.2011













Na weboch t-musiccity a kosican.eu sa už objavili nové fotky zo včerajšej akcie T-mobile music city v Košiciach, v galérii nájdete aj foto Pasteliek v albume T-Mobile Music City Košice - 2011 - Main stage. A na Youtube už je uploadnuté video s ich tanečným vystúpením, vďaka užívateľovi mathias858585.


Pastelky v ZOO
11.6.2011












V piatok 10.6. sme Pastelky mohli počuť v rannej show ZOO rádia Europa 2 o ôsmej, pre tých, ktorí sladko spali tu máte video na Youtube, kde si môžete pozrieť, čo sa tam v éteri dialo. A dnes večer sa objavia na akcii v trnavskom klube Europa 2 Point, na ktorú pozývajú vo videu.



T-Mobile Košice
10.6.2011













Dnes to v Košiciach žije hudbou a tancom, už od 17:00 to tam The Pastels rozprúdili v módnej prehliadke s choreografiou a zatancovali si aj po boku Simony Feckovej z ČSSuperstar. Až budú dostupné fotky a videá z akcie T-mobile Music City, samozrejme ich sem hneď pridáme.



NIKE RUN PRAGUE
8.6.2011













Bežecký maratón Nike Run v Prahe,ktorý sa bude konať 3.9.2011 ponúka skutočne lákavý Warm-up. Na rozohriatie sa pred začiatkom behu predstavia od 13:00 do 14:00 tanečné skupiny The Pastels, SDA Laciho Strika a The Survivals v Žlutých lázních.

Vystupká
7.6.2011











Na stránke Youtube sa už objavili nové videá s vystúpením The Pastels na koncerte Bustu Rhymesa v klube Dopler a na akcii 3Media Party na kúpalisku Sihoť v Nitre. Takže ak ste sa nemohli zúčastniť, pozrite si aspoň ako to tam vyzeralo prostredníctvom videí.



Ples firmy AQUEL
4.6.2011













7.5.2011 o 20:00 sa konal reprezentačný ples k 11. výročiu spoločnosti Aquel v Top Hoteli v Prahe, kde sa o program postaralo viacero bývalých účastníkov show Česko Slovensko Má Talent. Vystúpila tu Lucie Bílá, kúzelník Richard Nedvěd a samozrejme aj talentované Pastelky. Fotky z akcie nájdete TU.





EKG in FUN & THE PASTELS
3.6.2011









V banskobystrickom klube Ministry of fun sa bude v piatok 10. júna konať v rámci špeciálnej edície show DJ EKG s tanečným vystúpením THE PASTELS. Vstupné je od 16 rokov za 4€ a VIP od 18 rokov za 8€.


Miss Brezno
3.6.2011














Dnes o 17:00 sa v Mestskom Dome kultúry bude konať súťaž o najkrajšiu miestnu obyvateľku Miss Brezno 2011. Na všetkých, ktorí by sa chceli prísť pozrieť za vstupné 12 Eur čaká bohatý sprievodný program, vystúpi IMT Smile, The Elements a samozrejme aj The Pastels.




Rock Tanec Mirage
2.6.2011


















Žilinské obchodné centrum Mirage pripravuje každú sobotu až do konca júna živé vystúpenia rockových kapiel a všetko to uzavrie super tanečné vystúpenie The Pastels v piatok pred poslednou júnovou sobotu 24.6. od 19:00 večer. Takže sa môžeme už teraz tešiť na príchod Pastelkáčov do Žiliny.

Pastelky v nebi
2.6.2011











Samozrejme sa jedná len o metaforu a The Pastels nie sú v nebi, ale objavili sa vo včerajšom vydaní relácie Modré z neba na Markíze. Tino, Lego, Dano a Ondro sprevádzali speváčku Tinu pri jej vystúpení s úplne novou pesničkou na záver vysielania. Video si môžete pozrieť na stránke Youtube a celú reláciu v Archíve TV Markíza.


Promi Pastels o lete
31.5.2011














V dnešnom vydaní Promi novín na televízii JOJ sa opäť objavila reportáž s chalanmi z The Pastels, kde sa vyjadrili, že majú lepšiu náladu a viac energie práve kvôli letnému počasiu, ktoré sa už konečne dostalo aj k nám na Slovensko.

MDD v Auparku
30.5.2011














Žilinský Aupark slávil deň detí trochu skôr a už v piatok 28.5. ste tam mohli vidieť vystupovať aj Pastelky s ich tradičnou choreografiou z ČSMT. Video s ich vystúpením si môžete pozrieť na stránke Youtube. Ďakujeme užívateľke MaddenGirl66. Fotky z akcie už nájdete na FB profile Aupark Žilina.


3 Media Party FOTO
29.5.2011













Cez víkend od 28.5.sa konala jedna z najlepších tanečných párty na letnom kúpalisku Sihoť v Nitre. Medzi účínkujúcimi nemohli chýbať ani The Pastels a na stránke webnitra.sk už nájdete mnoho fotografií z ich večerného vystúpenia z Príbehu Ulice II.



Videá z natáčania
27.5.2011











Na Youtube kanále používateľa kamoska.cz sa objavili tri krátke klipy z natáčania najnovšieho videoklipu Technotronic Flow, ktorý Rytmus a DJ Mad Skill točili v Prahe a svojím tancom ich tam dopĺňajú aj talentovaní The Pastels.



T-Music City
23.5.2011









T-Mobile Music City sa chystá otvoriť festivalovú sezónu v Košiciach 10. júna 2011. Na pódiu sa objaví známa „street dance“ formácia The Pastels, ktorí vystúpia na Hlavnom aj Hip-hopovom stagei.  Pastels vo fashion-dance show predvedú oblečenie známej športovej značky.


Pastelkový Deň Detí
22.5.2011









Už budúcu sobotu sa chystá nákupné centrum Aupark v Žiline medzinárodný deň detí oslavovať v predstihu! 28. mája 2011 už od 10,00 hod. ráno budú pre malých návštevníkov pripravené zaujímavé atrakcie, bohatý program, rozprávkové bytosti, kúzla a čary. Tým starším rozhodne ulahodia kreácie vychytených akrobatov z le Parkour či The Pastels, tí podľa programu vystúpia o 15:30 a 16:15.



Bratislavský Casting ČSMT II
20.5.2011


Túto sobotu 21.5. sa uskutoční v našom hlavnom meste posledný kasting na druhú sériu show Česko Slovensko Má Talent. Možno sa tam ukážu aj The Pastels, ktorí zvíťazili s najväčším počtom hlasov v treťom semifinále ČSMT I a prídu podporiť nové talenty do hotela Radisson Blu Carlton.



Eurovea Birthday Party
19.5.2011










Oslava prvého roka od otvorenia nákupného centra Eurovea Galleria bola naozaj vo veľkom štýle. Zaujímavý celodenný zábavný program v ktorom vystúpili aj The Pastels a na záver večera pôsobivý ohňostroj určite spríjemnili nielen bratislavčanom sobotu 26.3.2011. Fotky z akcie nájdete na godowntown.sk.


Nové fotky z akcií
16.5.2011









V našej Gallery nájdete nové fotky z podujatí,kde The Pastels v posledných dňoch vystúpili, ako napríklad na koncerte Bustu Rhymesa v klube Dopler, na majstrovstvách v hip-hopových tancoch SE Dance Cup, alebo na Koncerte Vďaky pre Ligu Proti Rakovine. 


Busta/Dopler/Pastelky
11.5.2011


















V bratislavskom klube Dopler je dnes na programe mega večer. Vystúpi tu totiž americká rapová legenda Busta Rhymes, ktorý o 1:00 v noci zarapuje live a hneď po ňom od 2:00 do 2:30 je na programe vystupko The Pastels s choreografiou z hip hopového muzikálu Príbeh Ulice! Lístky na show možno kúpiť na ticketportal.sk alebo priamo na mieste.



A je po premiére
10.5.2011


Na svete je už ďalší hustý klip od Rytmusa s názvom Technotronic Flow, na ktorom spolupracoval aj DJ Mad Skill. Samozrejme, že v klipe plnom neónových farieb nemohli chýbať The Pastels. Včera večer mal prvý krát premiéru na českej hudobnej stanici MTV. Aby ste nemuseli preklikávať, môžete si nový oficiálny videoklip pozrieť aj tu na našej stránke,enjoy ;)


SE DANCE 2011
5.5.2011


















Pastelky zajtra otvárajú SE DANCE Cup Majstrovstvá Slovenska v tancoch,čo je tanečné podujatie pod záštitou SCREAM Senica. Sú to Majstrovstvá Slovenska v tancoch IDO s dlhoročnou tradíciou. Ročník 2011 prinesie disciplíny DISCO DANCE, STREET DANCE SHOW a HIP HOP a koná sa už od zajtra 6. do 8.mája 2011 v Senici. Zo súťaže môžete sledovať aj livestream na http://www.nakukni.sk/ a fotky z akcie nájdete na stránke tanečnej skupiny Scream.


Pastelstronic Flow
4.5.2011











Dlho očakávaný klip k piesni Technotronic Flow prináša svojim divákom ako prvé české MTV! Má ho na svedomí producent DJ Mad Skill a slovenský rapper Rytmus. MTV bude nový klip,kde sa medzi inými objavia aj tanečníci z The Pastels, vysielať exkluzívne celý týždeň od 9. mája!!! Nenechajte si preto újsť premiéru videoklipu k songu Technotronic Flow na MTV a na mtv.cz už 9. mája 2011, presne o 17:00!


3 MEDIA PARTY
1.5.2011












Radio.MAX, televízia Centrál a Mesto Nitra vás pozývajú na štvrté pokračovanie najlepšej letnej tanečnej párty na Letnom kúpalisku Sihoť v Nitre! Nepretržitých 10 hodín nadupanej hudby, tanca a skvelej zábavy na dvoch stage-och začína už v sobotu 28.mája od šiestej večer až do nedeľného rána.  To je 3 Media Party! Uvidíte viac ako 25 účinkujúcich a hlavne Hip Hop Stage, kde vystúpia Mad Skill, Suvereno, Vladis a The Pastels v show Príbeh Ulice 2.


Pastelo Italiano :)
30.4.2011













Podľa reportáže z Promi novín sa chystajú chlapci z The Pastels na tanečnú akciu na Talianskej Sicílii. Zatiaľ ešte neprezradili o aký projekt presne pôjde,ale už sa na to rozhodne tešia a my môžeme byť len radi,že nás v zahraničí bude reprezentovať taká skvelá tanečná skupina.


Tanečné kolo v ČSS
26.4.2011











Tak ako sme avizovali The Pastels sa v treťom finálovom kole show Česko Slovenská Superstar ukázali hneď niekoľko krát. Keďže šlo o kolo tanečných hitov, každý súťažiaci mal pridelenú tanečnú skupinu, ktorá svojou choreografiou doplnila každé spevácke vystúpenie. Tanečníci z The Pastels spolu s ďalšími tanečníkmi z Freak Dance Company sprevádzali najprv Rytmusa v jeho megamixe aj s Dj-om Kappom a potom v rámci súťaže tancovali po boku Simony Feckovej a Gabiky Gunčíkovej. Fotky zo show nájdete v našej Gallery.


Pastelkáčky
24.4.2011














V rozhovore pre promi noviny sa chalani z The Pastels osobne vyjadrili, ako je to s nimi a priateľkami v týchto dňoch. Opäť je jasné, že traja z nich sú 100% zadaní a to Alexander, Marek a Tony, a ako vyzerajú ich priateľky máme z FB zdroja. U ostatných štyroch tanečníkov to nie je jednoznačné, čo vidieť aj z ich odpovedí na otázku, či sú zadaní. My sme však zistili aj to, kto je stálou priateľkou Ondreja, opäť cez FB.


SSSSuperstar
22.4.2011










Túto nedeľu 24.4. sa okrem skvelých speváckych výkonov súťažiacich môžeme tešiť aj na tanečné vystúpenie The Pastels v show Česko Slovenská Superstar. Pravdepodobne budú sprevádzať speváka Rytmusa v jeho špeciálnom vystúpení, takže sme zvedaví, ktorý song od Rytmusa to bude.


Konečne leto
19.4.2011














Síce je ešte len apríl, ale prázdniny a leto sa nezadržateľne blížia a tohtoročné budú stáť skutočne za to! „Orange JOJ Music Summer – najväčší letný festival“ je slogan, s ktorým štartuje ďalší ročník hudobnej prázdninovej série v obľúbených rekreačných oblastiach na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave.Hudobní fanúšikovia sa môžu tešiť aj na tradičnú oddychovú zónu „Orange oáza“. Kde bude pre záujemcov a fanúšikov Príbehu ulice II pripravené opäť niečo extra – počas vybraných festivalových dní si môžu nielen pozrieť, ale v škole tanca aj zatancovať s formáciou The Pastels, ktorá aktuálne hviezdi na Novej Scéne v pokračovaní tohto jedinečného slovenského muzikálu. Festivalová mánia sa začína už 8.-9.7. na Domaši pre viac info klikni sem.


ČSMT II Promo
15.4.2011












The Pastels natočili krátky promo spot pre pripravovanú druhú sériu talentovej súťaže Česko Slovensko Má Talent, ktorá odštartovala ich mediálny úspech, reportáž o tom odvysielali aj v dnešných Promi novinách na JOJke. Prvý casting bude v Prahe už 1.mája 2011 a moderátormi budú opäť Pyco a Jakub Prachař.


S Pastelkami proti rakovine
11.4.2011














15. ročník jedinečnej finančnej zbierky v boji proti rakovine Deň narcisov sa blíži. Hlavné mesto Bratislava pozýva práve 15. apríla osláviť Deň narcisov. Na námestí Eurovea sa uskutoční KONCERT VĎAKY, kde naživo pre Vás vystúpia: The Pastels, Desmod, Matúš Pišný, Nela Pocisková, Zdenka Predná, Robo Grigorov a ďalší.


Pastelky a Missky  :)
8.4.2011









Galavečer šestnásteho ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2011 sa 9. apríla uskutoční na úplne novom mieste - v Aréne Poprad a priamy televízny prenos odvysiela TV Joj. Vystúpi tu mimo iných trojica dám Mirka Partlová, Alexandra Okálová a Monika Bagárová, ktoré bude sprevádzať tanečná skupina The Pastels. Priamy prenos budú uvádzať známy moderátor Martin Nikodým, Štefan Skrúcaný a Ivica Sláviková. Tak už zajtra sledujte TV JOJ. Viac info na forza.sk. V archíve TV JOJ si tento program môžete pozrieť online,ak ste ho nestihli. Pár foto z afterparty nájdete TU.


Fotoreportáž z Príbehu Ulice II
6.4.2011










Na českej stránke musical.cz sa objavila fotoreportáž z jednej z premiér slovenského hip-hopového muzikálu Príbeh Ulice II, kde na väčšine fotiek môžete vidieť tancovať aj The Pastels.


Točenie klipu v Prahe
31.3.2011









Na českej stránke kamoska.cz sa objavila reportáž z natáčania klipu Technotronic flow, ktoré sa konalo v jednom z pražských ateliérov 28. a 29.marca. Na pľaci sa objavil Rytmus, Dj Mad Skill,The Pastels a ďalší. Článok je doplnený o fotky priamo z natáčania a rozhovor s Pastelkami.


Videoklip Technotronic Flow
28.3.2011









Práve dnes sa koná natáčanie ďalšieho videoklipu rapera Rytmusa, na ktorom spolupracuje aj DJ Mad Skill. A na FB profiloch The Pastels a Rytmusa ste dnes mohli vidieť aj niekoľkominútový stream z natáčania,kde sa objavili tentokrát v pôsobivom fosforeskujúcom outfite ako inak aj The Pastels. Video z natáčania si môžete pozrieť aj TU.  A kratšie video v lepšej kvalite TU. Podľa tejto videopozvánky na Youtube sa môžeme tešiť na ďalší videoklip z nového albumu Rytmusa Mr.Showbiz, kde budú opäť tancovať aj The Pastels, premiéra klipu Technotronic Flow bude 22.4.2011 v music clube Kotnov v meste Tábor. Ale tak snáď sa dočkáme ďalšej online premiéry na Facebooku ;)


New Video
28.3.2011


Tak konečne sme sa dočkali dlho spomínaného videoklipu k novému tracku od Rytmusa - Jebe, už je možné pozrieť si celý originál klip na Youtube,takže checkujte a spravte si svoj názor. Podľa nás prítomnosť The Pastels výrazne zvýšila úroveň a rozhodne aj sledovanosť tohoto klipu.


Nový klip s Pastelkami
27.3.2011











S online premiérami na Facebooku sa to v poslednej dobe iba hemží, takže dnes máte zas jedinečnú možnosť zhliadnuť nový očakávaný videoklip od slovenského rapera Rytmusa - Jebe a to priamo na jednom z jeho profilov. Áno je to ten klip, v ktorom tancujú aj The Pastels a ktorý mal včera premiéru v bratislavskom klube Dopler,tak pre tých, ktorí tam neboli dnes o 22:00 máte šancu keď sa príhlásite na FB.



Premiérové fotky
27.3.2011












Na jednom z profilov na FB sú nové fotky z premiéry muzikálu od fotografky a novinárky Kataríny Gočovej a taktiež ďalšie fotky z premiéry a afterparty od fotografa Zdenka Hanouta. Krátke video z premiéry muzikálu nájdete už aj na Youtube.


Príbeh Ulice II LIVE!!!
25.3.2011










Tak toto je mega,pre všetkých fanúšikov slovenského hip-hopového muzikálu Príbeh Ulice,ktorí sa nemôžu dostaviť na premiéru jeho pokračovania Príbeh Ulice II v Bratislave dnes 25.3. je tu skvelá správa. Stránky Facebook a Orange Vám ponúkajú možnosť pozrieť si dnes Live Stream tohoto tanečného predstavenia na internete,takže začíname o 19:00!! Na profile muzikálu na Facebooku už nájdete aj prvé fotky z Premiéry od Zdenka Hanouta.


AUPARK fashion Show
19.3.2011












Podľa vyjadrení na profile žilinského Auparku na FB, sa v sobotu 19.3. o druhej po obede objavia medzi inými aj The Pastels na akcii Fashion Show, tak let´so go to Žilina. Foto z akcie TU a v sekcii Events.

Big Thanks!
19.3.2011








Dnes je to presne mesiac,čo sme spustili našu fanstránku venovanú úžasnej slovenskej tanečnej skupine The Pastels a už sa na ňu kliklo 500 krát a stále to rastie,takže ďakujeme!Oceňujeme to a aj naďalej Vám budeme prinášať aktuálne info a fotky spojené s našimi obľúbenými Pastelkami.



TSDA v ZA
18.3.2011









26.3.2011 je deň, kedy sa rozhodne, kto získa Top Slovak Dancer Award. Na túto akciu v žilinskom Auparku už dávnejšie pozývali v krátkom videu na Youtube aj The Pastels a Fizzy. V deň súťaže prebehne o 16:00 hod v Auparku kvalifikácia, z ktorej postúpi najlepších 32 all style tanečníkov. Tí potom budú battlovať systémom 7 to smoke a určite sa môžeme tešiť na zabité freestyly.  Takže ak to chcete vidieť, určite príďte v sobotu do Žiliny a možno stretnete osobne aj chlapcov z The Pastels. Možno píšeme preto, lebo 26-teho sa koná aj druhá premiéra muzikálu Príbeh Ulice II v Bratislave,tak nie je isté či budú chlapci stíhať obe akcie.


Pastelky vedia kto/čo je Rytmus
17.3.2011











Nový očakávaný klip od slovenského rapera Rytmusa má výjsť 24.3. Na Youtube už je krátka ukážka, v ktorej ho dopĺňajú The Pastels tancujúci v pozadí tohoto kvalitne urobeného klipu od Imagine Vision. Tak už za pár dní snáď uvidíme celý videoklip s trochu drsnejším textom, ktorý sa objaví zrejme na novom albume slovenského rapového kráľa. Exkluzívna premiéra bude v bratislavskom klube Dopler už v piatok 25.3. a samotný Rytmus Vás pozýva do klubu Dopler v tomto Videu.



OTO 2010
12.3.2011










V sobotu 12.3.2011 sa konal už 11-ty ročník odovzdávania cien Osobnosť televíznej obrazovky - OTO 2010. Priamy prenos sme mohli vidieť na STV1 o 20:15 a hneď na úvod nás určite zaujalo tanečné číslo v podaní koho iného ako The Pastels. Chlapcom sa v poslednej dobe naozaj darí a vídame ich čoraz častejšie na prestížnych podujatiach či už na Slovensku alebo v čechách,tak len tak ďalej chlapci. Tento program si môžete pozrieť celý na Youtube.



Pastelky v Exprese
11.3.2011







The Pastels sa objavili na oslave 11-tich rokov existencie rádia Expres, kde osviežili program a spolu s vokálnou skupinou Fragile vytvorili zaujímavé hudobno-tanečné vystúpenie. Krátky zostrih si môžete pozrieť v Promi novinách televízie JOJ TU.

Kto netancuje, nie je Lev :)
6.3.2011









Tak a vyhlasovanie filmových cien Český Lev je za nami, našich sedem neobyčajne nadaných tanečníkov sme mohli vidieť naozaj ako nahradili síce neobyčajne krásne ale predsa len dosť nudné hostesky pri predávaní krištáľových sošiek. A to skutočne originálnym spôsobom, keď za hudby mnohých známych českých filmových piesní prostredníctvom tanečného čísla na pódium priputovala sklenená soška pre víťaza v danej kategórii a zakaždým to bola iná choreografia, ktorá výrazne oživila celkové predávanie renomovaných ocenení keď moderným tancom vyplnila priestor medzi vyhlasovaním víťazov jednotlivých kategórií. Pre Nový Čas sa jeden z tanečníkov The Pastels Dano Antálek vyjadril : "Bolo to super. Užívali sme si to. Bolo to pre nás niečo nové. Museli nás trošku skresať, lebo sme trošku blázniví. Ale aj tak sme si to trošku 'posvojili'. Tanec máme radi a stále ho niekam posúvame," V našej Galérii môžete nájsť aktuálne FOTKY z predávania cien aj skúšania The Pastels pred priamym prenosom.Tu je niekoľko vyjadrení z českých internetových stránok. Ďalšie fotky na home-fotoclub.cz

''tempo, švih, nápad. To jsou jen některá slova, která se po skončení Český lvů nesla zaplněnou pražskou Lucernou. Petr Vachler vsadil na mladou krev, taneční skupinu The Pastels, která bojovala o úspěch v show Česko Slovensko má talent. Jejich taneční kreace v průběhu večera ocenil i průvodce filmových cen Jan Budař. ''

''na pódiu pomáhali členové slovenské taneční skupiny The Pastels, kterí nahradili tradiční hostesky. Tančili na melodie z českých filmů Starci na chmelu, Šakalí léta, Bony a klid, Kdyby tisíc klarinetů a dalších. a prokázali při předávání cen kreativitu a smysl pro humor''


Pastelky a Český Lev
4.3.2011









Tanečná skupina The Pastels zažiari na hlavnom večere českých filmových cien. Slovenskí tanečníci budú asistovať pri predávaní Českých levov! Večer ocenení sa v tomto roku ponesie v inom duchu, keď sa tradičnej úlohy krásnych hostesiek asistujúcich pri predávaní sošiek tentokrát originálnym spôsobom zhostí sedemčlenná tanečná skupina The Pastels. Hlavným moderátorom večera opäť bude herec a štvornásobný držiteľ Českého leva Jan Budař, ktorý v minulom roku nominačný večer uvádzal,tak sa môžeme tešiť, čo v sobotu 5.3. predvedú v priamom prenose z Veľkého sálu pražského paláca Lucerna.
Zdroj: http://www.showbiz.cz/the-pastels-budou-asistovat-pri-predavani-ceskych-lvu/


PRÍBEH ULICE II

22.2.2011











V pokračovaní muzikálu, ktorý videli na Slovensku a v Česku desaťtisíce divákov, si zahrá celá plejáda známych hercov a herečiek. Pôvodné osadenstvo Marek Majeský, Marián Labuda ml., Zuzana Šebová, Daniel Heriban doplnia v pokračovaní muzikálu Táňa Pauhofová, Robo Jakab a Kristína Farkašová. Divákom sa ďalej predstaví Peter Kočiš, Martin Madej, Zuzana Porubjaková a Ivica Sláviková. Video s promo krátkym vystúpením tanečníkov a komentárom si môžete pozrieť tu. Premiéra muzikálu Príbeh ulice II sa bude konať 25. marca v bratislavskom Divadle Nová scéna. Po ukončení divadelných predstavení v slovenskej metropole vyrazí muzikál na jeseň na turné po celom Slovensku. Premiéra Príbehu ulice II v Česku je predbežne naplánovaná na jar 2012. Dominantou muzikálu bude bezpochyby tanec. Známy slovenský choreograf Miňo Kereš opäť namiešal zmes nápaditých choreografií v podaní tanečníkov z Freak Dance Company či formácie The Pastels.Na webe rádia Expres,alebo oficiálnom FB profile The Pastels už je jedna mp3 z muzikálu na stiahnutie spieva ju Mária Čírová a Opak, skladbu Strácam sťahujte TU text k piesni si môžete pozrieť na stránke hiphopforum.sk. A fotky z castingov a tréningov nájdete v  našej Gallery.
Zdroj: SITA, 18. februára 2011 10:47


Tričko I ♥ The Pastels











Na oficiálnej profilovej stránke The Pastels na Facebooku sa objavili nové originálne tričká! Stačí keď napíšeš počet, farbu a veľkosť trička, ktoré chceš na adresu pastelstricko@gmail.com.Na výber máš z bielej, šedej, fialovej a žltej pastelkovej farby vo veľkostiach S,M a L. Tak neváhajte a podporte Vašu obľúbenú tanečnú skupinu. Cena je 17 Eur alebo 500 Czk vrátane poštovného a poistenia :)



Dance Floor Attack










23.01.2011 sa v Hradci Králové konal najprestížnejší streetdance battle v ČR zvaný Dance Floor Attack ,kde sa stretlo plno talentovaných tanečníkov z rôznych street dance crew v rámci 12 nominovaných skupín.z Českej republiky.Celkovým víťazom tohoto ročníka sa stali BDS Academy z Prahy, ktorí vo finále porazili Dynamic z Brna. Živé vystúpenie The Pastels na tejto akcii si môžete pozrieť tu a fotky máme v sekcii Gallery.


The Pastels Style












Aj vy si môžete obliecť bundy,ktoré mali na sebe The Pastels na ich semifinálovom vystúpení v Česko Slovensko Má Talent,stačí si zadať adresu online hip hopového shopu queens.cz a nájdete tam v ponuke dámske baseballové bundy Urban Classics, ktoré si môžete objednať už od 51 EUR a pánske tu samozrejme majú tiež v cene od 59 EUR. Stačí si len vybrať vašu obľúbenú farbu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára